rica ederim ben hep böyle kaldırıyorumCok guzel bir paylasim. Asus anakarta sahibim HWID yedigim zaman bu konuya gelecegim tesekkurlerr !
Ne zamandir ise yariyor? Fixlenirse konuyu gunceller misiniz?rica ederim ben hep böyle kaldırıyorum
nisan ayından beri kullanıyorum fixlenme gibi ihtimali olacağını sanmıyorumNe zamandir ise yariyor? Fixlenirse konuyu gunceller misiniz?
Tesekkurler tekrardan paylasim icin bende kullanacagim Valorant hilesi kullanabilmek icin forumda ki aktifligimi arttirdim. Yorum sayim yetince ve HWID yedigim zaman kullanacagimnisan ayından beri kullanıyorum fixlenme gibi ihtimali olacağını sanmıyorum
biraz uğraştırıcı ama sonu güzelgüzel konu deneyeceğim
bu method asus anakartların hepsinde çalışıyorb450m anakarta sahip birisi yaparsa eğer bu konuya tekrar gelip yazabilir mi
açıkçası anakarta bir zarar gelmesinden korkuyorum hocam siyah ekran yeme vsvs onu geçtim eğer bu method fixlenirse orjinale nasıl döneceğimbu method asus anakartların hepsinde çalışıyor
bu method fixlenecek gibi durmuyor ben 8 aydır kullanıyorumaçıkçası anakarta bir zarar gelmesinden korkuyorum hocam siyah ekran yeme vsvs onu geçtim eğer bu method fixlenirse orjinale nasıl döneceğim
teşekkür ederim güle güle kullanınçok yararlı konu olmuş, elinize emeğinize sağlık
onun için dmıedit var onunla nasıl yapılıyor bilmiyorumElinize sağlık, MSI için bir yöntem var mıdır?
evet bu konuda haklısınız bu method bu zamana kadar patlamadı dmıedit de aynı şekildeCidden uzun zamandir olan bir method bu forumda yeni gormek biraz sasirtti
rica ederim ben hep böyle kaldırıyorum
ustam ben daha dün kaldırdım senin anakart modelin nediremin misin kalkacağından. Benim anakartım da Asus hiçbir şey bu banı kaldıramadı.
asus prime b450m-kustam ben daha dün kaldırdım senin anakart modelin nedir
bu methodu kullanan bir çok kişiyle karşılaştım ve arkadaşlar kalktığını iddia etti bende onlardan öğrenip yaptım denemekten zarar gelmez bi dene istersenasus prime b450m-k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?