Asus gpu Tweak 2 overclock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
asus gtx 1060 3gb ekran kartım var asus gpu tweak diye bir programı var bu programda oc mode game mode falan var bu modlar performansa etki ediyormu ediyorsa ne kadar ediyor ve ekran kartına herhangi bir zarar verir mi? yardımcı olursanız sdevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Herhangi bir zararı olmaz otomatik Asus tarafından yapılmış ön ayarlar. Zaten oc ve game mod arasında pek fark olmaz fakat silent mod belki 1 belki 3 fps etki eder oc modda kullana bilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Herhangi bir zararı olmaz otomatik Asus tarafından yapılmış ön ayarlar. Zaten oc ve game mod arasında pek fark olmaz fakat silent mod belki 1 belki 3 fps etki eder oc modda kullana bilirsin.
Teşekkür ediyorum, bende bunun cevabını kısa süredir arıyodum, tam tamına forum sayesinde 17 dakikamı kaldı bu cevabı bulmak :D

Üye
8 HİZMET YILI
oc dediği herhalde biliyorsun dur ama overclok anlamına geliyor bunlar ekran kartını yorara ve voltajı fazla verır performans arttırır ama yanma riskide çok fazla

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Knk Fazla Arttırma Yanabilir Fakat Overclok Olduğu İçin Stabilize Ayarları var onların Oyun İÇi Performansıda Etkiliyor Bildiğime Göre

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Teşekkür ediyorum, bende bunun cevabını kısa süredir arıyodum, tam tamına forum sayesinde 17 dakikamı kaldı bu cevabı bulmak :D
Önemli değil, aklında soru işareti kalmaması için diğer cevap yazan arkadaşların dedikleride doğru fakat dediğim gibi otomatik ön ayar bunlar sonuç olarak overclock yani hız aşırtma kartın hızından daha fazla çalışmasını bekliyorsun karttan bunun için çok ince ayarlamalar yapılıyor karta gelen voltaj değerinden memory'sine kadar fakat ön ayarlarda bunlarla herhangi bir oynama yok. Gönül rahatlığı ile oc veye game mod'da kullana bilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hiç zararı olmaz bende driverdar oyun moduna alıyorum daha performans lı oluyor normal kullanımada alabılırsınız (tabi senin driverda voltaj ayarı felanmı var ) yoksa diirek gamemod spor mod felanmı yazıyor

Üye
7 HİZMET YILI
bir zararı olmaz gamemod asusun önerdiği oyundayken daha rahat çalışmasını sağlayan biraz daha yüksek ayarlar. bir nevi overclock gibi ama değil. Overclock daha ince ayarları olan fiziksel performasını da değiştiren birşey

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ilk arkadaşında dediği gibi otomatik olarak fabrika çıkışı ayarlar olduğu için sıkıntı yaratmıyıcaktır ancak manuel ayarlara (Akım gücü vs gibi.) dokunmanızı pek tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
no worries about any harm, i use oc mode for years, and nothing bad happened.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
asus ya da herhangi bir marka bunları zaten test ediyor ha ben hiç game mod açıp oynamadım hep en yüksek performansı nasıl alıcaksam o ayarlarda oynadım ama yine de tavsiye ederim

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
MHZ ayarına çok karışmassan programın sundugu kendi ayarları yaparsan ekran kartın hiç bir zarar görmez, biraz kurcalarsan 10-15 fps etki ediyor.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Eğer ayarlarla fazla oynarsan sorun olabilir ama programın önerdipi şekilde ayarları yaparsan FPS artışı yaşayabilirsin ama öyle 20-30 artış bekleme :)

Üye
5 HİZMET YILI
Bu video kartında hız aşırtma sağlanır, bu modlarda daha fazla performans için optimum ayarlar vardır. Ancak oyun modunu sadece oyunlarda vb. Kullanmaya değer. Sürekli hız aşırtmalı bir ekran kartı daha hızlı aşınır

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hiçbir zararı olmaz fps yi 1-2 tık yükseltecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...