Asus K52J windows 10 Kamera Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Asus k52j marka model laptop um var orjinal windows 7 yüklüydü ben bunu windows 10 pro ya yükselttim Ve Kamera ters göstermeye başladı orjinal driverini yükledim bu seferde kamerayı görmez oldu(kamera bulunamadı hatası) yani ne yaptıysam düzeltemedim sildim yükledim vs vs. bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım var ise yardımlarını bekliyorum oğlumun bilgisayarı eba sisteminden toplu ders konferans yapıyor yani bir şekilde düzeltmem gerekiyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ayna modu acıktır ondan ters gosterıyodur onu ayarlarsan duzelır eger orjınalse wındows kamera dıye program var

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
W10 işletim sistemin 32 mi 64 mü acaba ?

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu indirip yükleyerek en güncel driverınızı otomatik yükleyebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu tarz hataları sistem geri yükleden düzeltiyorum bendede 7.1 özelliği bozulup duruyor geri alıyorum surekli bir önceki güncellemeye 2 gun sonra o guncelliyor ben geri alıyorum deneyebilirsiniz sizde.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Driver güncellesen düzelebilir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Pardon arkadaşlar 64bit windows
Driverlar kamera haricindeki herşeyi çalıştırıyor kronik bir sıkıntıya benziyor bu konuda bir çok makale varmış kimisi düzelmiş kimisi düzelmemiş valla tıkandığım noktadayım windows 7 ye dönmek zorunda kalacam sanırım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
wep te çözümlerri var
Valla Kardeşim 10tane video seyrettim söylenen herşeyi yaptım olmadı. driver yükleyince pc kamera bulunamadı hatası veriyor. driveri siliyorum kamera ters gösteriyor ayna olayı webcam da yokmuş kamerayı sildim tekrar tarattım yine aynı
Post automatically merged:

anlamadığım şey Birtarafta asus diğer tarafta windows var direk sıkıntısız driverlarını yazamıyorlarmı acaba yada uğraşmakmı istemiyorlar anlamadım.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pardon arkadaşlar 64bit windows
Driverlar kamera haricindeki herşeyi çalıştırıyor kronik bir sıkıntıya benziyor bu konuda bir çok makale varmış kimisi düzelmiş kimisi düzelmemiş valla tıkandığım noktadayım windows 7 ye dönmek zorunda kalacam sanırım.
Yüklediğin driver hanigisi çünkü kendi w10 driver tek link olarak yok sadece asusun toplu update programı var .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Orjinal Driver i kurdum tabi çalıştırmadı bende farklı bir webcam programı indirdim ve süpriz kamera çalıştı Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Orjinal Driver i kurdum tabi çalıştırmadı bende farklı bir webcam programı indirdim ve süpriz kamera çalıştı Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Hayırlı olsun. Tekrar format atmak zorunda da kalmadınız. Her şey çocuklarımız için...

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Internette cozumleri var ama. Driverla alakali olabilir brom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...