windows 7 kullanan da olmuyor hata fazla uyumlu diyeW10 işletim sistemin 32 mi 64 mü acaba ?
Valla Kardeşim 10tane video seyrettim söylenen herşeyi yaptım olmadı. driver yükleyince pc kamera bulunamadı hatası veriyor. driveri siliyorum kamera ters gösteriyor ayna olayı webcam da yokmuş kamerayı sildim tekrar tarattım yine aynıwep te çözümlerri var
Yüklediğin driver hanigisi çünkü kendi w10 driver tek link olarak yok sadece asusun toplu update programı var .Pardon arkadaşlar 64bit windows
Driverlar kamera haricindeki herşeyi çalıştırıyor kronik bir sıkıntıya benziyor bu konuda bir çok makale varmış kimisi düzelmiş kimisi düzelmemiş valla tıkandığım noktadayım windows 7 ye dönmek zorunda kalacam sanırım.
Hayırlı olsun. Tekrar format atmak zorunda da kalmadınız. Her şey çocuklarımız için...Orjinal Driver i kurdum tabi çalıştırmadı bende farklı bir webcam programı indirdim ve süpriz kamera çalıştı Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Aynen Öyle Kardeşim Kendim için olsa bukadar uğraşmazdım.Hayırlı olsun. Tekrar format atmak zorunda da kalmadınız. Her şey çocuklarımız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?