Asus ROG Phone deneyimleriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,
Asus ROg Phone 7 Ultimate almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Asus ROG phone deneyimi olan, uzun süre kullanan arkadaşlardan telefon hakkında bilgi almak isterim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Saygılarımla,

Tayfun.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Youtube'da birçok video var gerçekten incelemelere vs. diğer tüm aklıma gelmeyen her şey adında bakabilirsin kafana takılan soruları mağaza satıcısına da sorabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Youtube'da birçok video var gerçekten incelemelere vs. diğer tüm aklıma gelmeyen her şey adında bakabilirsin kafana takılan soruları mağaza satıcısına da sorabilirsin
Teşekkür ederim ama kullanıcı yorumları benim için daha değerli aslında. Mağaza ürünü satmak için "mük" der zaten :D Birkaç yabancı sitede kullanıcı yorumları %85 olumlu gibi. Ama Türkiye' deki kullanıcıların deneyimleri benim daha isabetli karar almamda etkili olacaktır.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben araştırmıştım oyuncu telefonu piyasasında lenovo legion serisi daha hoşuma gitmişti soğutma ve işlemci performansı olarak

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sadece oyun üzerine kurulmuş bir telefon sadece oyun oynanacaksa alınabilir bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben kullanıyorum daha önce iphone 11 im vardı, ama asus daha çok verim aldım herşeyile daha kaliteli iyiki asus almışım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ASUS un hiçbir malını tavsiye etmem. Telefonunu aldım bozuldu Anakartını aldım bozuldu 2sini de iade etmek zorunda kaldım. Belkide tesaduf dıyeceksın ama benı asus dan daha başka birşey almamaya ikna etmeye yetti bu 2 si.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,
Asus ROg Phone 7 Ultimate almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Asus ROG phone deneyimi olan, uzun süre kullanan arkadaşlardan telefon hakkında bilgi almak isterim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Saygılarımla,

Tayfun.
öncelikle işlemcisi 8. nesil güzel bir işlemci 3.2 ghz e kadar çıkabiliyor günlük kullanımda batarya 1.5 gün götürür oyun oynuyacaksan aksama kadar pubg mobile kasmadan 90 fps de oynayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...