Bundan 6 ay önce filan laptopun termal macununu yenilemek için laptopun içini açmıştım her şeyi hallettim sonra parçaları geri topladım sonra bilgisayar bataryadan açılmamaya başladı, fişte takıyorum elektrik gelince açılıyor, çıkarıyorum hemen kapanıyor. Geçen gün laptop üst kasası aldım, onu taktım sonra fişi taktım pc açılmadı ışıklarda batarya kısmı yanıyor elektrik geldiğine dair sonra bende power tuşuna bastım beyaz ışık yandı bir kaç saniye bekledi sonra söndü, pc açılma sesi geliyor ama bir şey yok geri gidiyor. Sonra bu konu hakkında ve batarya hakkında araştırma yaparken bu ram slotu kısmında iki tane vida yeri varmış oradaki vidalara baktım bende eksik. Eski üst kasayı taktım birde o iki deliğe iki tane uygun bir vida taktım sonra taktım fişi açıldı bilgisayar (eski üst kasa, power tuşuna basmadan) sonra fişi çıkardım laptop kapanmadı, normal seyrinde çalışmaya devam etti hatta şarj %71 takılıydı sonra %45 filan oldu dolmaya başladı. Neyse aynı işlemi yeni üst kasaya uyguladım hala iki tane vida takılı bu arada arka tarafta. Fişi taktım bu sefer kendi kendine açılmadı (eski üst kasada fişi takınca kendi kendine açılıyor) power tuşuna bastım yine elektrik geldi bir iki üç saniye sürdü sonra kesildi. Bunun sebebi nedir ? Nasıl düzeltebilirim ?