Batarya Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Asus X542UR laptop kullanıyorum geçenlerde temizlemek için açtım çok ses geliyordu fandan fanı çıkarıp temizledim daha sonra açmışken termal macunda yenileyim dedim o kısıma ulaşmak için bataryayı çıkartmak zorunda kaldım tekrar taktığımda pc power tuşundan açılmadı acaba klavye flex kabloyumu takamadım dedim ama herşey doğruydu pc sadece fişte açılıyor fişten çekince direkt kapanıyor aygıt yöneticisinde batarya filan gözüküyor fakat bataryadan açılmıyor okuduğum ilçede bi pc ciye götürdüm onun da bir şey bildiğinden şüpheliyim ama neyse açtı pc yi bataryayı çıkardı bu eski bataryalardan bataryada kasanın içinde eskiler gibi arkada kapağın altında değil neyse volt geliyormu bakmak için o elektriği geçtiği yere 2 tane iğne soktu volt geliyormu diye baktı volta gelmedi emin olmamakla beraber başkasını aradı adam ölmüştür o filan dedi :D ondan önce gittiğim adamı hiç anlatmıyorum o ayrı bi fiyasko neyse şu an kendi semtimdeyim burada adamı aradım durumumu anlattım batarya bitmiş dedi şimdi arkadaşlar ben bu pc yi tamire götürürsem zaten yan sanayi batarya sipariş edip takacak bilgisayarcıda bana kitleyecek baya ben bataryamı internetten alıp taksam olur mu ? Yani direkt aldım eskiyi çıkarıp yeniyi taktım çalışırmı elimde kalmaz demi boşa almış olmayayım

ᴀᴍᴘıʀ ᴀᴍᴘıʀ ᴋᴏɴᴜşᴍᴀ ʟᴀɴ
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
garantisi yok mu hacı abi?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Batarya yı kaç yıldır kullanıyorsun

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
söylediğin gibi çoğu servis yan sanayi batarya kullanıyor sakın değişim yaptırtma gereksiz dünyanın parasını alıyorlar, internetten batarya alman daha mantıklı he oldu da takamadın illa ki bilen birini bulursun bilgisayarcıya gidersin en kötü ona taktırırsın kendi aldığın bataryayı

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Oyun oynarken batarya takılımı oynuyordun hep yoksa bataryasız fiştemi takılıydı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Garantisi varsa garantiye yolla

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tamirci anlar kanka burda bakmadan anlamak zor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun oynarken batarya takılımı oynuyordun hep yoksa bataryasız fiştemi takılıydı
Hep batarya
Post automatically merged:

Batarya yı kaç yıldır kullanıyorsun
1.5 yıl

garantisi yok mu hacı abi?
Garantisi varsa da tornvida vurup açtım daha öncede zaten :/ olan garantide artık yol

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Garantisi yoksa bi servise götür parasıyla yaptır patlamasın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Laptop kac yillik kardeşim 2 yi geçtiyse bi baktırmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abi benim anlamadığım youtubeden videolarını izledim de adam normal çıkarıyor takıyor sorun yol ben bi çıkarıp taktım batarya gg

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun var artık alıştım şarj takılı oynuyorum sürekli teknik servise götürürsen hallederler batarya değişikliği şart

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hep batarya

1.5 yıl
Batarya prizde takılı iken oyun oynadığında doldur boşalt doldur bosalt bataryayı yemistir zaten firmalarda batarya ya 2 yıl garanti verir bence garantisi varsa ver yoksa aynı model aynı seri numaran bi tane batarya al bilgisayarciya götürdüğün zaman bataryanin uzeinde kac volt yaziyorsa bilgisayarcıda voltmetre ile ona gore ölcme yapar sana tavsiyemhicbir bilgisayarcıya verme

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ya
Batarya prizde takılı iken oyun oynadığında doldur boşalt doldur bosalt bataryayı yemistir zaten firmalarda batarya ya 2 yıl garanti verir bence garantisi varsa ver yoksa aynı model aynı seri numaran bi tane batarya al bilgisayarciya götürdüğün zaman bataryanin uzeinde kac volt yaziyorsa bilgisayarcıda voltmetre ile ona gore ölcme yapar sana tavsiyemhicbir bilgisayarcıya verme
Yani uzun lafın kısası bataryanı ölçtür dolu iken üzerinde yazan volt ve amperi az gelirse batarya ölmüstur

telefoun çok ısınıyordur
Konuyu okuduğuna eminmisin ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ya
Yani uzun lafın kısası bataryanı ölçtür dolu iken üzerinde yazan volt ve amperi az gelirse batarya ölmüstur

Konuyu okuduğuna eminmisin ?
Kanka ilçede götürdüğüm adam iğne soktu sonra voltmereyi bağladı hiç değer gelmedi arada 1 oldu sonra 0 bilmiyorum o iğneden de elektrik geçiyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...