oo hocam bunu bilmiyordum eğer tüm parçalara atıyorlarsa büyük sıkıntı sadece 1 parça diye okumuştum ben.Benim bildiğim tüm parçalara HWID ban atıyorlar. Ana kart değiştirmeniz bir fayda etmeyecektir.
İlk HWID ban atıldığı zamanlar da arkadaşım SSD, HDD, Ekran Kartı değiştirdi. Ona rağmen hala HWID banlı idi. Büyük ihtimalle tüm parçalara atıyor.oo hocam bunu bilmiyordum eğer tüm parçalara atıyorlarsa büyük sıkıntı sadece 1 parça diye okumuştum ben.
Anladım spoffer hwid spoofer olmadan sıkıntı o zaman. apex de bir hile denk geldi karşıma wraith kunai knife da vardı ona rağmen kullanıyordu sağlam spoofer var heralde.İlk HWID ban atıldığı zamanlar da arkadaşım SSD, HDD, Ekran Kartı değiştirdi. Ona rağmen hala HWID banlı idi. Büyük ihtimalle tüm parçalara atıyor.
hwid ban atıldı mı pc yi çöpe at zatenİlk HWID ban atıldığı zamanlar da arkadaşım SSD, HDD, Ekran Kartı değiştirdi. Ona rağmen hala HWID banlı idi. Büyük ihtimalle tüm parçalara atıyor.
Spoofer şart. Piyasa da 60$ dolar değerinde bir spoofer var. Çalıştığını iddia ediyorlar. İstersen ona bakabilirsin.Anladım spoffer hwid spoofer olmadan sıkıntı o zaman. apex de bir hile denk geldi karşıma wraith kunai knife da vardı ona rağmen kullanıyordu sağlam spoofer var heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?