Valorant HWID ban için iyi bir ücretsiz spoofer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İyi günler öncelikle ağzımı bozmak istemiyorum ama şu desteğe yazıyorum HWID banımın süresi ne kadar adam bana cihaz banı yemişsin diyor adama sadece 1 cümle yazdım Cihaz banım ne zaman açılacak diye adam bana cihaz banı yemişsin diyor forumlara baktım desteğe yaz diyorlar ama dediğim gibi bot gibi mesaj atıyorlar yalvarmadan yazmak gerekiyormuş ama sadece 1 cümle yazdım ne zaman kalkar diye ona da cevap vermedi HWID yedikten sonra kardeşim çeşitli hesaplardan girmiş o yüzden banım ne zamana kadar uzatıldı bilmiyorum beklemek yerine spoofer ile banımı kaldırabilir miyim? Açıkçası biçimlendirme yapmak istemiyorum. Öneriniz var mı? hookloader diye bir injektör sayesinde daha poligondayken ban yedim. Bunu okuyan ve hile yapmak isteyenler varsa hookloaderi sakın kullanmayın :D

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sağolun valla aslında spoofere girişmeden banımın kalkmasını bekleyebilirdim ama söylemiyorlar. Bilgisayarıma en son 2019 senesinde format attım ve şuan 40 GB üstünde verilerim var ve formattan sonra şunu bunu yüklemeyle uğraşmak istemiyorum. Sanırım windowsun sıfırla seçeneği bir format sayılmadığı için işe yaramıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam düzgün çalışan ücretsiz hwid bulmak çok zor en güzeli uygun fiyatlı bir spoofer almak

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ücretsiz bulman zor. Çoğu da virüs dolu bu işlerle ilgili bilgin yoksa hiç bulaşma derim anakartını kilitlersin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
4 ay hwid ban atıyorlar hocam bekleyin spoofer atmanıza gerek yok bence

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
4 ay hwid ban atıyorlar hocam bekleyin spoofer atmanıza gerek yok bence
Dendiğine göre ne kadar girmeye çalışırsanız her seferinde 4 ay daha ban yersiniz Bunu desteğe attıklarında gördüm Konuda belirttiğim gibi kardeşim çeşitli hesaplarla girip hepsine teker teker ban attırmış O sebeple kaç hesabın ban yediğini bilmiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dendiğine göre ne kadar girmeye çalışırsanız her seferinde 4 ay daha ban yersiniz Bunu desteğe attıklarında gördüm Konuda belirttiğim gibi kardeşim çeşitli hesaplarla girip hepsine teker teker ban attırmış O sebeple kaç hesabın ban yediğini bilmiyorum
Hocam evet bu doğru ne kadar girerseniz o kadar süreniz uzar bunu daha iyi anlamak için bir bilet daha atın ve banınızın ne zaman kalkacağını sorun bu şekilde net bir tarih alırsınız

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam evet bu doğru ne kadar girerseniz o kadar süreniz uzar bunu daha iyi anlamak için bir bilet daha atın ve banınızın ne zaman kalkacağını sorun bu şekilde net bir tarih alırsınız
Atıyorum fakat her seferinde aynı şeyi tekrarlıyorlar hesabınız cihaz banı diye 4-5 kelimeden oluşan destek attım sonuç aynı başlığı gördükleri an ctrl c ctrl v yapıştırıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hile ne zaman açtıysan banı yedikten 3 ay sonra açılır

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hile ne zaman açtıysan banı yedikten 3 ay sonra açılır
Kardeşim sürekli yeni hesap açıp valorantı açmış her seferinde 152 hatası almış o sebeple kaç hesap açtığını bilmiyorum haliyle kaç ay ban yediğimi de bilmiyorum belki 1-2 sene bile yemiş olabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İyi günler öncelikle ağzımı bozmak istemiyorum ama şu desteğe yazıyorum HWID banımın süresi ne kadar adam bana cihaz banı yemişsin diyor adama sadece 1 cümle yazdım Cihaz banım ne zaman açılacak diye adam bana cihaz banı yemişsin diyor forumlara baktım desteğe yaz diyorlar ama dediğim gibi bot gibi mesaj atıyorlar yalvarmadan yazmak gerekiyormuş ama sadece 1 cümle yazdım ne zaman kalkar diye ona da cevap vermedi HWID yedikten sonra kardeşim çeşitli hesaplardan girmiş o yüzden banım ne zamana kadar uzatıldı bilmiyorum beklemek yerine spoofer ile banımı kaldırabilir miyim? Açıkçası biçimlendirme yapmak istemiyorum. Öneriniz var mı? hookloader diye bir injektör sayesinde daha poligondayken ban yedim. Bunu okuyan ve hile yapmak isteyenler varsa hookloaderi sakın kullanmayın :D
geeçmiş olsun hocam.beleşe yok

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Malesef forumda yok. Ücretli spooferlara bakabilirsin başka sitelerden.

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
en güzeli uygun fiyatlı ve güvenilir spoofer almak ücretsizler işe yaramıyor

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam ücretsizlerin pek katkısı olmuyor o yüzden ücretli satın almanız lazım

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun öncellikle bedava spoofer bulman zor paralı ve pahalı bildiğim kadarıyla

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
you dont need to buy a spoofer...u can just spoof manually
Manually is need format but i cant format beacuse i have a lot of data and I don't have a flash drive to store them
Post automatically merged:

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar benim arkadaşta 300tlye aldığı spoofer var hatayda olduğu için şuan hotelde kalıyor ve eve giremiyor laptopa geçince bana spooferi atacak bir daha da hookloader gibi dandik bir enjektör çalıştırmayacam şuan aklımda extreme injector var o bile daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...