Valorant HWID ban için iyi bir ücretsiz spoofer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam DClerde uyguna bir spoofer bulabilirsin belki ama ücretsiz olanlara ne kadar güvenilir tartışılır

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
anakartının markasına göre değişir ama amidewin method can yakmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
var diyolar paralı ama ben hiç inananmıyorum haksız yere hwid ban yedim ve hesabım gitti

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biosunu guncelemen yeterli olcaktir baninin açılması icin
İyi günler öncelikle ağzımı bozmak istemiyorum ama şu desteğe yazıyorum HWID banımın süresi ne kadar adam bana cihaz banı yemişsin diyor adama sadece 1 cümle yazdım Cihaz banım ne zaman açılacak diye adam bana cihaz banı yemişsin diyor forumlara baktım desteğe yaz diyorlar ama dediğim gibi bot gibi mesaj atıyorlar yalvarmadan yazmak gerekiyormuş ama sadece 1 cümle yazdım ne zaman kalkar diye ona da cevap vermedi HWID yedikten sonra kardeşim çeşitli hesaplardan girmiş o yüzden banım ne zamana kadar uzatıldı bilmiyorum beklemek yerine spoofer ile banımı kaldırabilir miyim? Açıkçası biçimlendirme yapmak istemiyorum. Öneriniz var mı? hookloader diye bir injektör sayesinde daha poligondayken ban yedim. Bunu okuyan ve hile yapmak isteyenler varsa hookloaderi sakın kullanmayın :D

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İyi günler öncelikle ağzımı bozmak istemiyorum ama şu desteğe yazıyorum HWID banımın süresi ne kadar adam bana cihaz banı yemişsin diyor adama sadece 1 cümle yazdım Cihaz banım ne zaman açılacak diye adam bana cihaz banı yemişsin diyor forumlara baktım desteğe yaz diyorlar ama dediğim gibi bot gibi mesaj atıyorlar yalvarmadan yazmak gerekiyormuş ama sadece 1 cümle yazdım ne zaman kalkar diye ona da cevap vermedi HWID yedikten sonra kardeşim çeşitli hesaplardan girmiş o yüzden banım ne zamana kadar uzatıldı bilmiyorum beklemek yerine spoofer ile banımı kaldırabilir miyim? Açıkçası biçimlendirme yapmak istemiyorum. Öneriniz var mı? hookloader diye bir injektör sayesinde daha poligondayken ban yedim. Bunu okuyan ve hile yapmak isteyenler varsa hookloaderi sakın kullanmayın :D
merciful nita o kola and the paradise nasions kajsiub akas

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kısa süreli ban için üç beş ay gibi değmez bence dostum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam düzgün çalışan ücretsiz hwid bulmak çok zor en güzeli uygun fiyatlı bir spoofer almak

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam düzgün çalışan ücretsiz hwid bulmak çok zor en güzeli uygun fiyatlı bir spoofer almak bence

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam Ücretsizlerin %90'ı virüslü ve çokta işe yaramıyor en iyisi beklemek

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ücretsiz bi spoofer bulabileceğini sanmıyorum :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bende kullanmak istiyorum ama o kadar araştırmamama rağmen kayda değer birşeye raslamadım

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sistemde sonsuza kadar tutulamayacağına göre 6 ay veya 1 yıla kadar açılır banın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam bedavaya pek bişey yapılıcagını sanmıyorm birazcık elini cebine atarsan çok güzel spofferler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...