The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
- Ödüller
- 10
- Sosyal
4 HİZMET YILI
Atomic Heart, hem karanlık hem de ilginç bir dünya yaratmayı başarıyor. Oyuncuların keşfedecekleri çok sayıda gizemli yer var ve çoğu da oldukça çarpıcı. Ayrıca, oyunda bol miktarda aksiyon ve mücadele de var. Mekanik varlıkların yanı sıra, oyuncular ayrıca insan düşmanlarla da karşılaşacaklar.
Oyunun kontrol mekaniği oldukça basit. Oyuncular, standart bir FPS oyununda olduğu gibi silahlarını kullanabilir ve sağlık kiti alabilirler. Ayrıca, oyunda birkaç farklı silah türü de bulunuyor, bu nedenle oyuncular farklı silahlarla oynamayı seçebilirler.
Oyunun grafikleri oldukça güzel ve detaylı. Karakter modelleri ve ortamlar oldukça iyi yapılmış. Oyunun atmosferi de oldukça başarılı bir şekilde oluşturulmuş.
Ancak, Atomic Heart henüz tam olarak tamamlanmamış bir oyun. Oyunun bazı bölümleri, özellikle de hikaye anlatımı, oldukça eksik. Ayrıca, bazı görevlerin de daha iyi tasarlanmış olabileceği düşünülüyor.
Steam Fiyatı: 699 TL (
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (20H1 version or newer, 64-bit versions)
- İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 or Intel Core i5-2500
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: 4 GB VRAM, AMD Radeon R9 380 or NVIDIA GeForce GTX 960 DirectX: Version 12
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: 30 FPS, 1920x1080 in low
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (20H1 version or newer, 64-bit versions)
- İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X or Intel Core i7-7700K
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: 8 GB VRAM, AMD RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2070
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD recommended, 60 FPS, 1920x1080 in ultra