aurorabot kulanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
paralı sürümünden aurorabot aldım ama botu birtürlü aktif edemiyorum kulanmayı bilen birisi yardımcı olabilirmi rica etsem bot uyuna giriyor ama ne item alıyor ne hareket ediyor bide botlara karşı game girmiyo sebebi nedir

JDM
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güncel sürüm mu ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
aynı sorun aynı dert yakında gta vice city geçecek duruma geldim tek sorunsuz o var galiba :D

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yanlış hatırlamıyorsam discord sunucularında bir destek bölümleri var ordan yardım alman daha sağlıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aurora bot ayarları sıkıntılı fakat discord adreslerinde bilen bazı kişiler kullanıcılar oluyor onlarla iletişime geçebilirsin ayrıca aurora kullanmanı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aurora bot lol hesabınızı siz başında olmadan genelde 30 levele kasmak için ve görevleri hızlı hızlı bitirmek için kullanılan bir bot programı yani kısaca oto hesap kasma gibi birşey
dc linki veya site linki atar mısınız satın almak istiyorum

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dc lınklerını ozelden atarmısın banada

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben Pixelbot aldım çok da güzel kasıyor herhangi bir program da enjekte etmiyor sanal makine üzerinde çalışıp riotu kıllandırmıyor da ayrıca discord kanallarında ticekt açabiliyorsun oradan istediğin soruyu soruları sorabiliyorsun destek ve yazılım hatta duruma göre adminin kendisi dahi gelip destek veriyor hatan konusunda sana önerim pixelbot al ben 90 günlük sürümü aldım

Üye
6 HİZMET YILI
Ben Pixelbot aldım çok da güzel kasıyor herhangi bir program da enjekte etmiyor sanal makine üzerinde çalışıp riotu kıllandırmıyor da ayrıca discord kanallarında ticekt açabiliyorsun oradan istediğin soruyu soruları sorabiliyorsun destek ve yazılım hatta duruma göre adminin kendisi dahi gelip destek veriyor hatan konusunda sana önerim pixelbot al ben 90 günlük sürümü aldım
Otomatik hesap mı kasıyor anlamadım sistemi kısaca açıklayabilir misin ?
Post automatically merged:

Benim de böyle bir şeye ihtiyacım var

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aurorabotun ayarını bilen kimse yokmu bana baya lazım şuanda

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Otomatik hesap mı kasıyor anlamadım sistemi kısaca açıklayabilir misin ?
Post automatically merged:

Benim de böyle bir şeye ihtiyacım var
evet programı açıyorsun ayarlıyorsun pvp olarak sadece aram var ama pve yapılabiliyor : botlara karşı =
Başlangıç
Kolay
Orta seviye
şeklinde 3 mod ile istersen random istersen sadece seçtiğin hesaptan oynuyor kendi kendine
Level - MÖ kasmaya yarıyor botun dediğine göre 5 günde 0'dan 30 yapıyor 7/24 çalıştığı durumda test ediyorum bugün 2.gün 17 seviye oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...