aynen öyle güncel sürümGüncel sürüm mu ?
keşke etseler o kadar yazdım ama bakan yokYanlış hatırlamıyorsam discord sunucularında bir destek bölümleri var ordan yardım alman daha sağlıklı olur
aurora bot lol hesabınızı siz başında olmadan genelde 30 levele kasmak için ve görevleri hızlı hızlı bitirmek için kullanılan bir bot programı yani kısaca oto hesap kasma gibi birşeyaurora bot ne tam olarak ?
dc linki veya site linki atar mısınız satın almak istiyorumaurora bot lol hesabınızı siz başında olmadan genelde 30 levele kasmak için ve görevleri hızlı hızlı bitirmek için kullanılan bir bot programı yani kısaca oto hesap kasma gibi birşey
bildiğim kadarıyla yok cünkü o botu kullanarak bazı büyük siteler 30 40 tan hesap satıyorlaraurora botun ücretsizi yok mu?
banada lütfendc lınklerını ozelden atarmısın banada
hmm sağolbildiğim kadarıyla yok cünkü o botu kullanarak bazı büyük siteler 30 40 tan hesap satıyorlar
Otomatik hesap mı kasıyor anlamadım sistemi kısaca açıklayabilir misin ?Ben Pixelbot aldım çok da güzel kasıyor herhangi bir program da enjekte etmiyor sanal makine üzerinde çalışıp riotu kıllandırmıyor da ayrıca discord kanallarında ticekt açabiliyorsun oradan istediğin soruyu soruları sorabiliyorsun destek ve yazılım hatta duruma göre adminin kendisi dahi gelip destek veriyor hatan konusunda sana önerim pixelbot al ben 90 günlük sürümü aldım
evet programı açıyorsun ayarlıyorsun pvp olarak sadece aram var ama pve yapılabiliyor : botlara karşı =Otomatik hesap mı kasıyor anlamadım sistemi kısaca açıklayabilir misin ?
Post automatically merged:
Benim de böyle bir şeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?