Seçkin Üye
başlıkla belirttiğim gibi evade'siz yani auto dodge skillshot'ı kapatarak oynuyorum ban yeme ihtimali düşer mi?
bu hileyi kullandığın için hesabın ban yedi mi? yediyse ne kadar süre ban yedi?Kanka senin dediğin şöyle oluyor hırsızlık yapıyorsun ama 3 şey çalmak yerine 2 şey çalıyorsun yaptığın yine hırsızlık yine suç oluyor her türlü hapise gireceksin olayın özü %100 ban yiceksin istediğin kadar ayar kıs bunu konuda da belirtmişlerdi zaten...![]()
4 tane yan çarım vardı en fazla 0 dan 22 levele kadar kasmıştım script ayarlarım medium du yani adam oyunu bayadır oynuyorsa anlayabilir di ban yeme sürem yaklaşık 3 hafta felan dı hepsi yedi script kullandığım bütün çarlara aynanda ban attı rito şuan da bi hesap kasıyorum 14 level ban yemedi ama belli olmaz bu hesapta abartarak oynadım ban yersem editlerim.bu hileyi kullandığın için hesabın ban yedi mi? yediyse ne kadar süre ban yedi?
karşı tarafın hileden report etmesiyle ban yiyeceğimi sanmıyorum çünkü gerçekten hiç belli etmiyorum. sırf hilenin tüm özelliklerini denemek için yan charda oynama fikrim vardı. 2 hafta ban atıyorlarsa yan charda deneyebilirim.4 tane yan çarım vardı en fazla 0 dan 22 levele kadar kasmıştım script ayarlarım medium du yani adam oyunu bayadır oynuyorsa anlayabilir di ban yeme sürem yaklaşık 3 hafta felan dı hepsi yedi script kullandığım bütün çarlara aynanda ban attı rito şuan da bi hesap kasıyorum 14 level ban yemedi ama belli olmaz bu hesapta abartarak oynadım ban yersem editlerim.
Dediğim gibi karşı tarafın atıp atmaması önemli değil eğer işi sisteme bırakırsan 1 hafta ile 2 ay arasında değişiyor ban yemen ama belli edip oynarsan report yersen o zaman çabuk yersin ama %100 yersin gerçek hesabında kullanmakarşı tarafın hileden report etmesiyle ban yiyeceğimi sanmıyorum çünkü gerçekten hiç belli etmiyorum. sırf hilenin tüm özelliklerini denemek için yan charda oynama fikrim vardı. 2 hafta ban atıyorlarsa yan charda deneyebilirim.
o zaman o seni baya götürür dostum herkes 1 2 ay diyor rapor yemediğin surede fazla yemezsin ban dalgasında bile yememiştim benkarşı tarafın hileden report etmesiyle ban yiyeceğimi sanmıyorum çünkü gerçekten hiç belli etmiyorum. sırf hilenin tüm özelliklerini denemek için yan charda oynama fikrim vardı. 2 hafta ban atıyorlarsa yan charda deneyebilirim.