auto dodge olmadan oynuyorum ban yermiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Diamonda kadar hesap kastım 5 aydır kullanıyorum en kötü 20-30 rapor aldım, daha da ban yemedim. Ara sıra aptal ölüşü yapıyorum, adamlar diyor böyle ölen hile mi olur falan öyle kurtarıyorum genelde. Karşı taraf hileyi anlarsa rep yazarsa da aptal ölüşüne başlıyorum + bilerek trollüyorum kaybediyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
auto dodge kapalı olduğunda rapor yeme ihtimalin az olduğundan ban ihtimalinde d

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben oto dodgeyi kapatarak oynadım şu ana kadar hiç bir hesabım scriptden ban yemedi açıkçası . Ama hiç beklemeden bugünde ban yiyebilirim . Toplam 4 aydır ban yemedim fakat dediğim gibi her an ban yeme riskim var . Yani ban yememe diye birşey yok %100 ban yiyeceksin :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kaçmak yasaklanma olasılığını artıracaktır, bu yüzden onu kullanırken dikkatli olun

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "tunahanackgz, post: 2959925, member: 1673435"]
Man, there is always a chance to ban you, but you won't be unobtrusive by turning off your dodge ability. You don't report.
[/ QUOTE]yes bro

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim ezEvadeyi kapatman sadece ban yeme süreni 1 bilemedim 3 gün uzatır sadece daha fazla nefes alırsın iyi hileler.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
4 tane yan çarım vardı en fazla 0 dan 22 levele kadar kasmıştım script ayarlarım medium du yani adam oyunu bayadır oynuyorsa anlayabilir di ban yeme sürem yaklaşık 3 hafta felan dı hepsi yedi script kullandığım bütün çarlara aynanda ban attı rito şuan da bi hesap kasıyorum 14 level ban yemedi ama belli olmaz bu hesapta abartarak oynadım ban yersem editlerim.
Bence sen ban wave'e denk gelmişte olabilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
tài khoản bị cấm thì làm sao để mở đc m.n ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "QUAKHU123, gönderi: 2961012, üye: 2244641"]
Hesabım yasaklandı, nasıl açabilirim?
[/QUOTE] banmı yedin

Sayuna
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
öyle yada böyle bi şekilde ban yicez kardeşim olay ne kadar uzun süre ban yemeden oynamayla alakalı :) süreyi uzatmak için göze batmican :) :) :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim bunları dinleme ban felan yeme yok 6 aydır oynuyom birşey olmuyor ama plata gelince dodge u kapatmanı tavsiye ederim plattan sonra sıkıntı oluyor plat aşşası ne yaparsan yap yemessin lol hileyide detect edemiyor ban yeme yok yani
Kamka plat 4 üm dodgeyi arada açıp arada kapayıp oynasam sıkıntı olur mu

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yalnızca ihtimalleri azaltır sen programı kullandıkça bu risk olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...