bogaripper dosyasını silmen yeterli oluyor boşuna taşımaya gerek yokScript inject olduktan sonra her türlü ban yiyorsunuz kaçarı yok.
0 dan 30 a hesap kastım ve o hesapla dereceli atıp gold 4 e çıktım ve hala ban yemedimbu hileyi kullandığın için hesabın ban yedi mi? yediyse ne kadar süre ban yedi?
Bence sen ban wave'e denk gelmişte olabilirsin.4 tane yan çarım vardı en fazla 0 dan 22 levele kadar kasmıştım script ayarlarım medium du yani adam oyunu bayadır oynuyorsa anlayabilir di ban yeme sürem yaklaşık 3 hafta felan dı hepsi yedi script kullandığım bütün çarlara aynanda ban attı rito şuan da bi hesap kasıyorum 14 level ban yemedi ama belli olmaz bu hesapta abartarak oynadım ban yersem editlerim.
gayet doğrudostum ban yeme ihtimalin her zaman vardır fakat dodge yeteneğini kapatarak göze batmazsın rapor yemezsin buda doğal olarak azaltır
Kamka plat 4 üm dodgeyi arada açıp arada kapayıp oynasam sıkıntı olur mukardeşim bunları dinleme ban felan yeme yok 6 aydır oynuyom birşey olmuyor ama plata gelince dodge u kapatmanı tavsiye ederim plattan sonra sıkıntı oluyor plat aşşası ne yaparsan yap yemessin lol hileyide detect edemiyor ban yeme yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?