Autohotkey ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar autohotkeyde hile olmayan örneğin mouseyi kendi kendine aşağı indirme kodu olsa ban yer miyim veya authotkey ban sebebi mi diret ?

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
değil birisi ticket atmıştı valoranta bu maus makroları flan fln ban sebebi değil demişlerdi

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar autohotkeyde hile olmayan örneğin mouseyi kendi kendine aşağı indirme kodu olsa ban yer miyim veya authotkey ban sebebi mi diret ?
böyle postlar bence çok gereksiz kimse burada allah değil ilah değil bilemez oyun yapımcısı zaten bu forumda ne arasın canımın içi acaba diyorum support.riotgames.com adresine girsen post atsan mesela dediğin şey "MAKRO" ne olduğunu bilmiyorsun sanırım ama mühim değil öğrendin artık ve riota sorduğunda Tasvip edilmediği ancak Ban sebebi olmadığı(ŞİMDİLİK) cevabını alabilirsin belki artık BAN SEBEBİ OLMUŞTUR bilmiyorum tekrar sormak lazım <3 umarım kısa ve öz olmuştur yardım açısından zira bir içıkar değil der hatta 10bin kişi değil der 1 kişi öyle der inanmazsın ban yersin yazık olur hesaba

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Üçüncü parti uygulamaları vac sistemi hile olarak görebiliyor onun dışınca oyunda bu adam bunny yapıyor bildirelim diyenlerde olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Değil, norecoil kullanıyorum üstüne sağlama almak için de ahk hidder kullanıyorum sana da tavsiye ederim eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım sonuçta.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
macro ban sebebi diyor ben atmıstım valorant bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...