Onaylı Üye
Arkadaşlar autohotkeyde hile olmayan örneğin mouseyi kendi kendine aşağı indirme kodu olsa ban yer miyim veya authotkey ban sebebi mi diret ?
Ben valorant ta kullanıyorum hile olarak no recoil oluyor işte o ama daha ban yemedimArkadaşlar autohotkeyde hile olmayan örneğin mouseyi kendi kendine aşağı indirme kodu olsa ban yer miyim veya authotkey ban sebebi mi diret ?
böyle postlar bence çok gereksiz kimse burada allah değil ilah değil bilemez oyun yapımcısı zaten bu forumda ne arasın canımın içi acaba diyorum support.riotgames.com adresine girsen post atsan mesela dediğin şey "MAKRO" ne olduğunu bilmiyorsun sanırım ama mühim değil öğrendin artık ve riota sorduğunda Tasvip edilmediği ancak Ban sebebi olmadığı(ŞİMDİLİK) cevabını alabilirsin belki artık BAN SEBEBİ OLMUŞTUR bilmiyorum tekrar sormak lazım <3 umarım kısa ve öz olmuştur yardım açısından zira bir içıkar değil der hatta 10bin kişi değil der 1 kişi öyle der inanmazsın ban yersin yazık olur hesabaArkadaşlar autohotkeyde hile olmayan örneğin mouseyi kendi kendine aşağı indirme kodu olsa ban yer miyim veya authotkey ban sebebi mi diret ?
mouse haraketlerini görmeyeceği için belli etmesi zor olurne kadar belli edecegine baglı knk
ahk yı banada atabilirmisin dostum bende arıyorum ş usıralar bi ahkBen valorant ta kullanıyorum hile olarak no recoil oluyor işte o ama daha ban yemedim
elimde link yok forum içerisinde valorant free hack diye aratırsan çıkıyor hemenahk yı banada atabilirmisin dostum bende arıyorum ş usıralar bi ahk
everything is possibleДрузья не обманывают autohotkeyde, например, могу ли я разместить ban, хотя код самонаведения мыши или причина authotkey ban ?
Dostum no recoil verebilir misin özeldenDeğil, norecoil kullanıyorum üstüne sağlama almak için de ahk hidder kullanıyorum sana da tavsiye ederim eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım sonuçta.
I know that this is not the reason for the ban, because I used it once Decoу меня нет ссылки на форум, если вы ищете валорант бесплатный Хак, он выйдет немедленно
Maalesef yabancı bir rus sitesinden aldığım için reklamlarını içeriyor bu forumda dağıtmam pek etik olmaz.Dostum no recoil verebilir misin özelden