Seçkin Üye
Auto Hotkey ile faremin sol tuşuna basınca ben basmayı bırakana kadar farenin aşağıya kaymasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
~LButton::
while GetKeyState("LButton", "P")
{
MouseMove, 0, 50, 2, R
sleep, 500
}
return
Ben bunu pubg lite da denedim ama direk oyun farkediyo kullanıldığını benim işime yaramadı
denencek herşeyi denedim fakat başaramadımuygulama adını değiştirip veya md5 hash değiştirip denenince işe yarar mı dersin. nasıl tespit ediyor oyun programı?
bilmiyorum ama sadece buna ihtiyacım var peki onun kayma hizi v.s ayarlayabiliyormuyuz?kodu verdim de auto hotkey kullanmayı biliyor musun?
bilmiyorum ama sadece buna ihtiyacım var peki onun kayma hizi v.s ayarlayabiliyormuyuz?
Pugb lite cok ugrasitim oyuna girsem bile çalıştırmıyorumAngi oyun için?
Pubg lite icin bu sayfada bir kactene var bende kullandım çok iyiPugb lite cok ugrasitim oyuna girsem bile çalıştırmıyorum
Wich launguage you speake tentei isso mas n deu
aga o değilde pubgde macrom var şu anBunları denedim sen suan kullanmaya devam ediyormusun
Ban yeme olayı ile karşılaştın mı hiçaga o değilde pubgde macrom var şu anarkada dosya klasörü var hangi silahı alırsam onun dosyasını açıyorum bildiğin macro oldu programsız
![]()
Kodu nasıl kullanacağımı bilmiyorum video anlatım gibi bir şey varmıbenimde ihtiyacım vardı kodla düzeltebiliyorsun