Avrupa bizi kıskanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ulan arkadaşım aradı şimdi Iphone alacaktı 4-5 ay çalıştı onun için 17 yaşında ailesi izin vermiyo son model alacağı için ben bu çocuğu şimdi nasıl teselli edebilirim dost olarak var mı fikriniz?
o çok iyimiş burda en son model 35 bin 3-4 aya şarj kablosu ve klıfını verirler artık de o anlar :D

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam kaç ay o telefonu almak için uğrastiysa üzüldüm belki ailesinin fikirleri değişir beklesein

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
işte aradakki fark abez bir şekilde belli malesef bizdede aylarca çalışrısın yeni bi tel almak için yemeden içmeden

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çalışıp parayı alan kendisi olduğu sürece istediğini alma hakkı olduğunu düşünüyorum yani telefon onu mutlu edecekse alsın

Üye
4 HİZMET YILI
Evet kıskanıyor dostum ama şöyle vatandaşların devlete körü körüne inancını evet kıskanıyorlar sanırsam :).

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ulan arkadaşım aradı şimdi Iphone alacaktı 4-5 ay çalıştı onun için 17 yaşında ailesi izin vermiyo son model alacağı için ben bu çocuğu şimdi nasıl teselli edebilirim dost olarak var mı fikriniz?
4-5 ay çalışıp bütün paramı son model telefona veremem. Ailesi güzel bir karar almış.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aileler cok kati olabiliyor bazen. Durumlar cok iyi degilse yine de cocuk biraz anlayis gosterebilir

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga arkadaşına verebileceğin tavsiye bence şöyle olmalı, ''telefonu almaktan vazgeç bir süre şuanki telefonunla idare et, elindeki parayı sakla ve üstüne para biriktir. 1 sene sonra 18 yaşına giriyorsun üniversite kazanacaksın para lazım olacak.''

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
4 5 ay çalışıp son model iphone alıyorsa bırak teselli etme parasının kıymetini bilmiyor :D

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
sosyal medyada gördüğüm bir dialog;

+Anne bizim orda ne kadar dı iPhone(almanya)
+800€ civarı
-oha araba mı alıyosun

edit:nE
ahahaha sesli kahkaha atım bu arada herşeyin en iyisini almak zorunda değilsin diyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence ailesi gayet mantıklı bir hareket yapmış bi tık düşük model alıp geri kalan parayı kendini geliştiricek şeylere ayırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...