Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle ana dilimiz olan Türkçeyi güzelce öğrenmelisiniz. Zira kendi ana dilinizi daha tam anlamıyla kurallarına uygun ve düzgün bir şekilde yazıp konuşamıyorken İngilizceyi de benzer şekilde kullanamaz ve hakim olamazsınız. Dil meselesini çeşitli kurslar ve online eğitimler, uygulamalar üzerinden halledebilirsiniz.
Avrupa konusunda ise şunları demek istiyorum. Yaşınızı bilmiyorum fakat küçük olduğunuzu tahmin ediyorum. İlk önce başarılı bir okul hayatı geçirmelisiniz, derslerinizde başarılı olmalısınız. Liseye geçtikten sonra veya şu an lisedeyseniz kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan bulmalısınız. Anadolu lisesinde okuduğunuzu varsayarak bir bölüm seçip (TM, MF, TS) bunun üstüne yurt dışında rağbet gören bir bölüm seçmelisiniz. Örneğin MF bölümü için Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği. Üniversite sınavında güzel bir başarı gösterip seçtiğiniz alandaki bir mesleğin 4 yıllık üniversitesini kazandığınız andan itibaren gitmek istediğiniz ülkedeki üniversitelere başvurabilirsiniz.
Ya da evlilik yoluyla vatandaşlık kabul eden bir ülkeden birisiyle evlenmeniz lazım.
Önceden 5000€ ile Alman bir kadın ile 3 yıl beraber aynı evde kalıp vatandaşlık alabiliyordum almanyadan. Bu sistem halen devam etmektedir. Bir miktar parayı gözden çıkarıp sahte evlilik ile gidebilirsin.
Bunla ilgili dizi vardı yahşi cazibe sanırım o dizidede kadın Türk vatandaşlığı için 10000TL para ödeyip bir süre aynı evde yaşıyorlardı. Mantık aynı kısaca