Ayakkabı Ticareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Beyler İstanbul İçinde Ayakkabı AL-SAT Yapmak İstiyorum ama Piyasadan Haberim Yok?
Riskleri Neler? Nasıl Sorunlar Yaşarım? Tavsiyeleriniz Nelerdir?
Edition Dunk Orijinal Serilerini Nereden Bulurum?
İlk önce bi fabrika mağazasıyla görüşüp ucuzdan toplu alarak fiyat düşürebilirsin. Sonra ilk önce instagramdan satış yapabilirsin çünkü şirket kurman gerekmez. Daha sonra e ticarete devam edeceksen bir şahıs şirketi açıp trendyol, hepsiburada gibi sitelerden satış yapabilirsin.

giphy.webp

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu işi instagram fenoları yurtdışından gidip alarak yapıyor ve iyi para kazanıyor diye biliyorum bilgilenmek isterim rez

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Shopierden satabilirsin resell mantığıyla sat çok para var

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
brom risk alamayan viski icemez benden sana bi tavsiye cakma alıp 1500 e 2000 arası satabilirsin ben öyle yapıyorum günde 2 tane ayakabı rahat gidiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
letgo dolap tarzı yerlerde satışa koyabilir veyahut instagram sayfası alabilir yada 0 dan açıp reklam vermen gerekir yada sayfalardan yorumlarla takipçi kasarak bu tür işlerde önemli olan alıcıya ulaşabilmen ve kaliteli mal satıp düzenli müşteri haline getirebilmektir

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
diye bir site vardı oradan ayakkabı ticareti yapabiliyodun halen aktifse gidip yap öneririm.

giphy.gif

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
E-ticaret sitelerine göz gezdirebilirsin fakat üretici olmadıktan sonra bu devirde zor be usta.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
İnstagramdan açılabilirisn

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
wp resell gruplarına girebilirsin wunderdan sürekli ayakkabı kovalayabilirsin dolaptan satın alabilirsin piyasaya hakim olmayan insanlar çok ucuz fiyatlara koyuyorlar

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Beyler İstanbul İçinde Ayakkabı AL-SAT Yapmak İstiyorum ama Piyasadan Haberim Yok?
Riskleri Neler? Nasıl Sorunlar Yaşarım? Tavsiyeleriniz Nelerdir?
Edition Dunk Orijinal Serilerini Nereden Bulurum?
hocam ilk başda kendine mallarını koyabilecek yer bul depo sonra internetde sayfanı ac tutarsa satılır

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam e ticarete girmeden önce iyice detaylarına kadar araştırmanızı öneriyorum trendyolda yanlış bilmiyorsam çakma herhangi bir ürün satanlara para cezası ve magazayı kapatma gibi cezaları vardı

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Herkes malzemeyi bulma, depolama ve satıştan bahsetmiş zaten ekstra olarak pazarlama kısmını çok iyi yapman lazım. Bence bütçenin %80'ini pazarlamaya ayır. Reklam, pazarlama falan olmazsa elinde Nike'tan iyi ayakkabı da olsa satamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Piyasada çok fazla tekelleşmiş firmalar vardır muhtemelen bundan dolayı kolay kolay piyasada tutunamayabilirsin. Öneri olarak yapmanı önereceğim şey iyi bir imalatçı bulup anlaşman olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...