Aynı mail adresi oluşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben 3 yıl önce 19 yıllık Steam hesabı aldım 3 yıldır kullanıyordum ve dün Steam hesabımı kitledi ve hesabın ilk maili ile destek talebi açıp ilk maili hesaba bağlamamı istiyor ilk mail elimde ama maalesef şifresini falan hiç bir şey bilmiyorum yani bir Rus sitesine mail adresine ait olan bir mail bunun aynısını benzerini açma şansımız varmı lütfen yardımcı olun

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Mail onaysız hesap için elinden bir şey gelmez.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Rus sitesinde destek açma olayı varsa anca oraya başvurup yardım alabilirsin yoksa steam pek açacak gibi durmuyor hesabını

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
destek talebinde bulunarak anca

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ne demek istedin anlamadım

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Steam hesabınızın durumu hakkında üzgünüm. Sinir bozucu bir deneyim gibi görünüyor. Ne yazık ki, benzer bir e-posta hesabı oluşturmak, Steam'in destek ekibinin muhtemelen hesapla ilişkilendirilen orijinal e-postanın sahipliğini kanıtlama gereksinimini karşılamayacağı için bir çözüm olmayabilir. Hesabın sahipliğini kanıtlamak için başka hangi bilgi veya belgeleriniz olduğuyla Steam destek ekibiyle iletişime geçmeyi denediniz mi?

ne bakiyon yuarram
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben 3 yıl önce 19 yıllık Steam hesabı aldım 3 yıldır kullanıyordum ve dün Steam hesabımı kitledi ve hesabın ilk maili ile destek talebi açıp ilk maili hesaba bağlamamı istiyor ilk mail elimde ama maalesef şifresini falan hiç bir şey bilmiyorum yani bir Rus sitesine mail adresine ait olan bir mail bunun aynısını benzerini açma şansımız varmı lütfen yardımcı olun
destek aç steam vermez hesabını

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aldığın yere ulaşacan ki yüksek ihtimalle ulaşamazsın steamde açmaz. geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Malesef iş işten geçmiş hocam

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Mail firmasına mail atarak destek isteyebilirsin. Aynı maili açma diye bir şey yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...