olmaz diye biliyorumMerhaba benim bilgisayarımda 2 steam hesabım da var şimdi bir hile indirip yan hesabımda bir süre sonra ban yersem (bilgisayarda sadece 1 tane csgo var) öbür hesabımda vac ban sıkıntısı olur mu?
Peki önerebileceğiniz virüssüz bir hile var mı?olmaz diye biliyorum
Daha hile indirmedim emin olmak için soruyorum.Diğer hesabından giriş yapıyor musun aynı pcden? yani 2 hesabı tek bir oyunda kullanıyor musun hilede?
Kullandığınız , virüssüz olan önerebileceğiniz hile var mı ?Daha hile indirmedim emin olmak için soruyorum.
sadece yeni bir hesap aç Daha güvenli olmak için 2 hesap kullanın. hala bu fikrin ban karşıtı olduğunu garanti edememMerhaba benim bilgisayarımda 2 steam hesabım da var şimdi bir hile indirip yan hesabımda bir süre sonra ban yersem (bilgisayarda sadece 1 tane csgo var) öbür hesabımda vac ban sıkıntısı olur mu?
Sitedeki hileler gayet sorunsuz çalışıyor. Hile kullandıktan sonra Kaspersky ile tam tarama yaptım hiçbir virüs çıkmadı rahatlıkla kullanabilirsinizPeki önerebileceğiniz virüssüz bir hile var mı?
En doğrusu bu şekilde bencede bu şekilde 2 hesap kullanabilirsin ne olur ne olmaz.sadece yeni bir hesap aç Daha güvenli olmak için 2 hesap kullanın. hala bu fikrin ban karşıtı olduğunu garanti edemem
Kaspersky kullanıyorum eğer içinde bir virüs varsa direkt tespit eder galiba?Sitedeki hileler gayet sorunsuz çalışıyor. Hile kullandıktan sonra Kaspersky ile tam tarama yaptım hiçbir virüs çıkmadı rahatlıkla kullanabilirsiniz
Kanka virüs programları hile programlarını direkt siliyor diye hatırlıyorum hiç bir antivürüs programını hile kullanırken tavsiye etmemKaspersky kullanıyorum eğer içinde bir virüs varsa direkt tespit eder galiba?
Kaspersky ı arka planda açarsan hile çalışmıyor kapatman lazımKaspersky kullanıyorum eğer içinde bir virüs varsa direkt tespit eder galiba?
Ama eğer hile virüslüyse nasıl anlıcam?Kanka virüs programları hile programlarını direkt siliyor diye hatırlıyorum hiç bir antivürüs programını hile kullanırken tavsiye etmem
exe yazılı olup simgesi olmayanlar genelde virüs oluyorAma eğer hile virüslüyse nasıl anlıcam?