Uzman Üye
Azirle Sc nası oluyor azir alıp denemek istiyorum deneyen varsa söyleyebilir mi
knk s uyumlu ise baya iyiS uyumlu yani orta
girip bi deneyelim bakalım ne kadar eğlenicemGayet güzel oluyor dostum çok eğlenceli oliyor
s uyumlu diyorlar çok eğlenceli diyorlarAzir script'e çok uygun bir şampiyon değil, hiç denemedim windsharp'da desteklemiyor bile olabilir ancak script ile oynanacak bir şampiyon değil bence Azir.
Ancak ultileri bazen uzaklastirmak icin atiyorknk s uyumlu ise baya iyi
Azir script'e çok uygun bir şampiyon değil, hiç denemedim windsharp'da desteklemiyor bile olabilir ancak script ile oynanacak bir şampiyon değil bence Azir.
anti gapcloser işte adam sana yaklaşmasın diye kullanıyor kasmış bir suikastçi ya da adcyi fln uzaklaştırmak için yani aradaki mesafeyi acmak içinAncak ultileri bazen uzaklastirmak icin atiyor
Sezon 3'den beri script kullanıyorum, neyin ne olduğunun farkındayım. Buradaki tier list listesinde B olarak verilen Kayle aslında script ile en uyumlu şampiyonlardan birisi yine aynı şekilde B'deki Jayce ve yine aynı şekilde B'de olan Xerath aslında S+. Kısacası script ile uyumluluktan kast ettiğim skill setinin uyumudur. Azir normalde skilleri ile script ile uyumlu gibi gözükürken, bir Xerath'dan bir Cassiopeia'dan ya da bir ADC'den aldığınız katkıyı Azir'den tam olarak alamıyorsunuz demek istiyorum yoksa Pantheon'da güzel oluyor script ile Poppy'de güzel oluyor hepsi oynanabilir benim bahsettiğim scriptten maksimum katkıyı genellikle Azir ile alamamak.
aga insec atmadı windsharpta sorun mu vardıBen azriri sc ile oynamayi seviyorum dene moruk ama bazi seyleri kendin yapacan ( e kendin basacaksin e basmasin sc kendisi) yada mesela insec yapmasi zor
kanka g tusuna basili tutman lazim tflerde sorun olabiliyor alismak lazim.aga insec atmadı windsharpta sorun mu vardı