ahhhaharüzgari takip et ama arkanı kolla
en geç 24 saatte degıl 4 ay boyunca hile kullandım lütfen şu riot games i gözünüzde bu kadar büyütmeyin büyütecek adamın da burda işi yok zaten.Oyunun ne kadar güncel tutulduğunu aşağıdaki yama takviminden görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 67858
Sizce böyle bi ekip yaptığınız hileyi en geç 24 saatte fixleyip sizi banlamaz mı?Yama takvimi için detaylara Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaperişebilirsiniz.
sanırım henüz nasiplenmedin ban dalgasındanen geç 24 saatte degıl 4 ay boyunca hile kullandım lütfen şu riot games i gözünüzde bu kadar büyütmeyin büyütecek adamın da burda işi yok zaten.
senın dedıgın şey en geç 24 saat içinde fixlenmesi normal değil mi bende sana diyorum ki 4 ay boyunca oynadım 1 ay 30 gün 4x30 1 gün 24 saat 120x24 2880 saat oynadım kanka sıkıntı cıkmadı dıyorum cıkarsa da cıkar ama en geç 24 saatte fix yemesı normal degıl mı diyip şirketi yüceltme kanka zaten hile kullandıgın her oyunda her hesapta ban yersinsanırım henüz nasiplenmedin ban dalgasından
dostum şirketi yükseltmiyorum adamlar çalışıyor fixlerler eninde sonunda 24 saat mübalağa,senın dedıgın şey en geç 24 saat içinde fixlenmesi normal değil mi bende sana diyorum ki 4 ay boyunca oynadım 1 ay 30 gün 4x30 1 gün 24 saat 120x24 2880 saat oynadım kanka sıkıntı cıkmadı dıyorum cıkarsa da cıkar ama en geç 24 saatte fix yemesı normal degıl mı diyip şirketi yüceltme kanka zaten hile kullandıgın her oyunda her hesapta ban yersin
Hocam Riot Games'i gözünde çok büyütmüşsün sen, Tencent aldığından beri undetected private scriptlere bir çözüm getiremiyorlar. Eskiden en gizli discord sunucularına bile dava açabiliyorlardı. Elimde 2 adet farklı firmanın scripti var hala takır takır işini yapıyor birisi 1.5 senedir yakalanmadı, diğeri henüz 5. ayında.Oyunun ne kadar güncel tutulduğunu aşağıdaki yama takviminden görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 67858
Sizce böyle bi ekip yaptığınız hileyi en geç 24 saatte fixleyip sizi banlamaz mı?Yama takvimi için detaylara Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaperişebilirsiniz.
mübalağa abartı demek eğer 24 saat abartıysa daha kısa bir sürede banlarlar demek istedin e bu da şirketi daha çok yücelttiğin anlamına geliyordostum şirketi yükseltmiyorum adamlar çalışıyor fixlerler eninde sonunda 24 saat mübalağa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?