Ban wawe ve script hakkındaki yanlış bilgilere bir açıklık getirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
burada yazacaklarım sadece kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylediklerimdir,programı yapan arkadaşlardan veya bir başkasından böyle şeyler duymadım ve yazılanların tek sorumlusu benim.

Banwave,ban dalgası olayı hileleri,flamerları ve diğer kapsamdaki oyuncuları oyundan uzaklaştırma amaçlı sezon ortası ve sonunda yapılan bi uygulamadır. (sezon 5-10 en büyük örneği)

Sc kullanan arkadaşlar,oyun sizin scriptinizi görmüyor. Dolayısıyla şuan sc açıp oyuna girseniz hemen ban yemeniz gibi birşeyin mümkün olduğuna inanmıyorum ve böyle bişey ne önceki sezonlarda ne laysharpta ne windsharpta yaşamadım.

Sc de ban yemeniz sizin elinizde,illa ki birgün ban yiyeceksiniz. Bu kaçınılmaz,ancak 3 oyunda ban yemek ve 3 ayda ben yemek sizin elinizde.Banwave geldi hadi uzayalım mantığı tamamen alakasız ve tecrübesizliğin göstergesidir diye inanıyorum.

Banwave olsa da olmasa da,yediğiniz raporlara göre zaten oyun sizi banlayacaktır.Lazysharp döneminde 1-1,5 ay kadar bi süre kullanıp (abarta abarta) ban yedim. Ve ban yediğim dönemde banwave yoktu.

Şuanda windsharp ile zevkine 4 hesabı kasıyorum ve hiçbirisi ban yemedi. Sc çalışsa şuanda girerim gecelekten emin olunmaz ama büyük bir şeklilde eminim yine ban yemem.Forumda yorum kasma amaçlı asılsız sc hakkında yorumlar yapan arkadaşlar var. Lütfen dikkate almayın.

Tecrübeli insanlara sorun ve onlardan faydalanın.

Nasıl ban yemeyiz?

Yasuodan ireliadan uzak durun. İrelia sc ile insan üstü oynuyor arkadaşlar bronz silver farketmese de gold seviyesinde ki bi oyuncu zaten sizi fark edecektir. Plat yolunda ban yersiniz. Yasuodan uzak durun,yasuoda irelia gibi hatta yasuoda 3.q yu direk atıyor ayarladan kapatılıyor ama yine uzak durun.

Jinxten uzak durun,kite'ı bu kadar güçlü olan herolardan uzak durun. Oynadığınız rolde sc ile çalışıp hem sizi lig kastıracak hem göze batmayacağınız heroları seçin ve BAN YEME SÜRENİZİ en azami orana çıkartın. Ama şunu unutmayın ki bu hilenin açıklamasında da yazıyor. %100 ban garanti.

Ama ne zaman olacağı size kalmış.

Uzun zamandır sc kullanmış birisi olarak tecrübelerim bunlar,keyif almaya bakın ve ban yemeyi umursamayın. İyi forumlar.

-her forumda olduğu gibi bu forumda da ciddiye almayan arkadaşlar malesef var,hayatları yalan olduğu için sizin yazdıklarınızı tam okumadan yalan diye iftira atıp burda erkeklik yapabiliyorlar.Söylediklerimin hepsi bendendir.Sorusu olan özelden sorsun,bu başlığa bakmayı bırakıyorum.30 yaşına gelmiş ama hala oyun kavgasına giren arkadaşlarla mı uğraşacağım? zannetmiyorum. ;)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
jinx ya da diğer adcleri oynarken kite yapmasına nasıl yardımcı oluyoruz acaba?

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
jinx ya da diğer adcleri oynarken kite yapmasına nasıl yardımcı oluyoruz acaba?
kaçmak istediğin yöne mousenı çek ve space basılı tut. Geri kalan herşeyi o halledecektir. Ek ayarlara girmeyi kimseye ben tavsiye etmedim etmem. Defaultu yeterli buluyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mantıklı söylediklerine katılıyorum ben de burada sc kullanan çoğu kişiye söyledim kog maw'dır Kalista'dır vb. bunları kullanmayın ban yersiniz. Ancak banwave'in olduğunu sana gönül rahatlığı ile söyleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende uzun süredir kullanıyorum dikkatli sekilde dedigin gibi yasuo irelia vb herolardan uzak duruyorum. 2 hesapta aktif ban yememiş. dikkat ettiğiniz sürece rapor yemediğiniz sürece ban riski yok bence. ben öyle düsünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum sen daha iyisin o zaman ne diyim :) ben asıl hesabım banlandı yenisini actım oyunu öğretme yeri bittikten sonraki normal oyun eşleşmesinde 3account banlandı sebebini bilemiyorum ..

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mantıklı söylediklerine katılıyorum ben de burada sc kullanan çoğu kişiye söyledim kog maw'dır Kalista'dır vb. bunları kullanmayın ban yersiniz. Ancak banwave'in olduğunu sana gönül rahatlığı ile söyleyebilirim
Doğrudur ban dalgası şuan vardır,ancak dikkat eden script kulanıcılarının çoğu ban yemedi..

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum sen daha iyisin o zaman ne diyim :) ben asıl hesabım banlandı yenisini actım oyunu öğretme yeri bittikten sonraki normal oyun eşleşmesinde 3account banlandı sebebini bilemiyorum ..
Ban yediğinde o diğer hesapların açıklamasında ne yazıyordu dostum 3. parti yazılım mı? Ben şahsen eğer scden ban yersem (lz de yemiştim) oyunu siliyorum ve birdaha yüklüyorum. Sonra öyle devam ediyorum.Normal oyunda sc yüzünden ne ban yiyen gördüm ne duydum bizzat kendim 30 a 2 hesap kastım sc ile herkes sc diye alldan yazıyordu en az 3 4 rapor yiyordum her el yine elmasa kadar ban yemiyodum. Ne desem boş senin olayın çok garip geldi bana. İlk defa duyuyorum

haklısın.Peki hangi heroları oynamalıyız
Herkesin zevki farklı. Benim oynayıp rank kastığım heroları soruyorsan;
zyra,pyke,xerath,aatrox,SYNDRA,kassadin.
(xerath oynarken r basınca space'e arka arkaya basıp spamlama sc oldugunu belli edersin)

Bu konuda forumda açılan ve sc ile en iyi çalışan heroları puanlayarak sıralayan bi konu var oraya bakmanı öneririm.Ancak normal oyunda bu başlıkta gördüğün heroları önce dene,ölç biç tart sonra dereceliye geç.

link ; https://memoryhackers.org/konular/・tier-list-champion-windsharp-update-05-11-2020-new-config-・.160557/

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yediğinde o diğer hesapların açıklamasında ne yazıyordu dostum 3. parti yazılım mı? Ben şahsen eğer scden ban yersem (lz de yemiştim) oyunu siliyorum ve birdaha yüklüyorum. Sonra öyle devam ediyorum.Normal oyunda sc yüzünden ne ban yiyen gördüm ne duydum bizzat kendim 30 a 2 hesap kastım sc ile herkes sc diye alldan yazıyordu en az 3 4 rapor yiyordum her el yine elmasa kadar ban yemiyodum. Ne desem boş senin olayın çok garip geldi bana. İlk defa duyuyorum
bencede garip. cogu arkadasım kullanıyor sc yi sadece 1 kisi ban yedi iclerinde . wp grubunda 16 kisi var 16 kisiden 1 tanesi yedi oda asırı belli ettigi icin ban yemis. digerleri safe takılmıslar. ben kesintisiz her gün sc ile kullandıgım halde yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sonunda birisi doğru düzgün açıklama yapmış helal olsun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
söylediklerinin hepsi yanlış, oyun arkada çalışan bütün uygulamaları görür ki zaten kullanıcı sözleşmesinde bununla ilgili madde var. sen de bunu kabul ediyorsun zaten. oyun arka planda çalışan uygulamaları uygulamaların ram bellekte kapladığı yeri kontrol edip tespit ediyor zaten. her uygulama, uygulamadaki her değişken ramde alan kaplar. zaten scriptte inject olduğu zaman oyunun bu ram bellekte kapladığı alana müdahale eder. o yüzden sitenin ismi memory hackers. anladın?
yani rito her hile kullananı biliyor ve işaretliyor. zamanı geldiğinde hepsini süpürüyor. kurtuluşun var mı bilemem. yeni bir teknoloji ile belki. ama oyunun bellek dosyalarına inject olan bir script ile zor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
çok özür dilerim ama biraz abartı var bana kalırsa 4 hesap ban yememesi ultra ultra YALAN geliyor . Çünkü ;
1. oyuna girerken duydugmuz dıııt sesi var ya heh. ona sana şuan oyuna hile ile sızdın gerisi sana kalmış diyor.
2. oyuna giridigin zaman mausen le ayar yapıyorsun ya heh. işte orda senin datalarına zaten işleniyor.
Çok özür dilerim ama çok güzel YALAN larla ilerliyorsun . iyi forumlar . inan varsa bence SC kulanmayı bilmiyordur.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
söylediklerinin hepsi yanlış, oyun arkada çalışan bütün uygulamaları görür ki zaten kullanıcı sözleşmesinde bununla ilgili madde var. sen de bunu kabul ediyorsun zaten. oyun arka planda çalışan uygulamaları uygulamaların ram bellekte kapladığı yeri kontrol edip tespit ediyor zaten. her uygulama, uygulamadaki her değişken ramde alan kaplar. zaten scriptte inject olduğu zaman oyunun bu ram bellekte kapladığı alana müdahale eder. o yüzden sitenin ismi memory hackers. anladın?
yani rito her hile kullananı biliyor ve işaretliyor. zamanı geldiğinde hepsini süpürüyor. kurtuluşun var mı bilemem. yeni bir teknoloji ile belki. ama oyunun bellek dosyalarına inject olan bir script ile zor.
kurtuluş zaten yok. anladın ? oyuna inject oluyor,riot bunu anında görse işareti ismine değil hesabına atar banlamak içinde dalgayı beklemez direk banlar kardeşim. f16 ile iyi uçuşlar,HEPSİ YANLIŞ olan düşüncelerim değil tecrübelerim. Aksi olsaydı bugün ban yerdim.

çok özür dilerim ama biraz abartı var bana kalırsa 4 hesap ban yememesi ultra ultra YALAN geliyor . Çünkü ;
1. oyuna girerken duydugmuz dıııt sesi var ya heh. ona sana şuan oyuna hile ile sızdın gerisi sana kalmış diyor.
2. oyuna giridigin zaman mausen le ayar yapıyorsun ya heh. işte orda senin datalarına zaten işleniyor.
Çok özür dilerim ama çok güzel YALAN larla ilerliyorsun . iyi forumlar . inan varsa bence SC kulanmayı bilmiyordur.
bu nefret ve yalan söylememe iftira atma aşkını çözemedim kardeş. sen yazdıklarımı tam okumamışsın bence,git bidaha bi oku ondan sonra düşüncelerini belirtirsin. Yardım etmeye çalışan birisine saldırmaya çalışacak kadar lütfen düşmeyin. ULTRA ULTRA yalan söylüyorum,4 hesabımda sağlam hepside +dia elo. İnanman bana bişey kazandırmayacağı gibi,inanmamanda bişey kaybettirmez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İşte bu aradıgım cevapti ben silip yüklemedim ve böyle 3 hesap banlattım demek hata bende dostum şimdi dediğini yapacağım !!! Teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
önceki ban waweden beri scyi kullanıyorum ve o ban wawe de her gün bi hesabım ban yiyordu ve çok uzun zamandır tahminen 6-7 aydır ban wawe yok ve hiç bir hesabım ban yemiyordu bugün tekrar ban wawe geldi ve 3 hesabım aynı anda banlandı ve oynadığım sürece belli etsemde etmesemde ban wawe olduğundan dolayı ban yiyeceğim dediğine tam olarak katılmıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Elbet bir gün ban yiyeceksiniz. İstediğiniz kadar çırpının yada belli etmemeye çalışın, o hesap gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...