Seçkin Üye
Benim de çoğu hesap yemediDoğrudur ban dalgası şuan vardır,ancak dikkat eden script kulanıcılarının çoğu ban yemedi..
Benim de çoğu hesap yemediDoğrudur ban dalgası şuan vardır,ancak dikkat eden script kulanıcılarının çoğu ban yemedi..
güzel paylaşım,katılıyorumUzun yıllardır script ile iç içe ve kodlamalarını da yapmış birisi olarak söylüyorum bütün hepsini kullandım addon yazdığım dönemlerde oldu L#'den Elobuddy'e X22'den L++'ya kadar şuanda da arada sırada kullanmakta olduğum public 4 farklı platform var. Ismini verdiklerim kapandığı için isim veriyorum konuyu açan arkadaşın dediklerinin geneli doğru buradaki ban süresini tahmin etmeye çalışmak hata aslında.
Riot'un banları iki farklı şekilde oluyor, bir tanesi banwave denilen yani ban dalgası olarak adlandırdığımız genellikle sezon sonu ve ortası toplu ban olayı, ikincisi ise detected yani core'u ya da çekirdeği yakalanmış olan scriptler.
Farkları ise şu, bir kere hangi scripti kullanırsanız kullanın bir gün ban yiyeceksiniz ama siz ban dalgası yaşayan bir platform kullanıyor iseniz bunun süresi banwave gelene kadardır. Bu süreler belli olmamak ile beraber genellikle uzun yıllardır sezon sonu, sezon başları ve sezon ortalarında banwave olur. Ancak eğer siz detected olan bir platform kullanıyorsanız script'i açtığınız anda hesabınız işaretlenir ve 30 dakika ile 1 gün arasında hemen ban yersiniz isterseniz bütün her şeyi kapatın evade vesaire hatta tuşlara bile basmayın scripti inject edip oyuna girin ve kendiniz eliniz ile oynayın yine hesabınız askıya alınır.
WindSharp ekibi gerçekten iyi iş çıkartıyor kaliteli bir yazılım yapmışlar, ilgileri yüksek bunun için teşekkür ediyorum hepsine elinize emeğinize sağlık.
Ancak sorun şu, bu yenilen banlar banwave sebebi ile mi oldu, yoksa Riot WindSharp'ın core'unu tamamen detected edip anticheat'ına mı ekledi? Bunu önümüzdeki 2-3 gün içerisinde anlayacağız. Eğer detected olmuş ise WindSharp ekibinin üzerinde biraz çalışması gerekecek ancak bir kez yakalanmış bir platform'un ban süreleri genellikle müdahele edildiği halde çok uzun olmuyor. Ama WindSharp ile yaklaşık 30 farklı hesapta oynadım ban yiyen hesap sayım sadece 3 onlar ise son 2 gün içerisinde kullandıklarımdı. Yani büyük ihtimalle detected değil de banwave gibi gözüküyor...