Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık çoğu kişi hileyle oynuyorsa oyunun kısa vadedeki planına göre herhangi bir ban dalgasını göremiyorum. Uzun vadede bir plan yapacak olurlarsa ki bu en korkuncu, yeni bir koruma sistemi getirebilirler diye düşünüyorum ama asıl soru şu ki adamlar planını hangi şartlara ve neye göre yapıyorlar.
ben bunu 2 sebeple rahatladıgını düşünüyorum
1- Covit19 dan dolayı ilgilenemiyorlar
2- Lite istenildigi gibi tutmadı ( emülatörü bitiremedi ) bundan dolayı rahatlattılar düşüncesindeyim.
Düşünün geçen sene haziranda çok ilgi gördü ama hileden dolayı ( emülatörde serbest ti neredeyse yapımcı kendi hilesini satıyordu ) biraz gevşelttiler düşüncesindeyim.
3 gün sonra sezon bitiyor max 5 gün içinde oyuna yeni sezon yenilikler gelecek o zaman çoğu hile kısa süreliğine fix yiyecek ama max 2 hafta sonra tekrar eskisi gibi olur
Oyunun yapımcıları büyük paralar harcayarak bu oyunları ortaya çıkartıyorlar reklam gideri çalıştırdığı personel vs vs vs elbette ban dalgası gelecektir..