LoL için hile eklenebileceğini düşünüyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba, arkadaşlar ben WSReborn hilesiyle oynamaya çok alışmış biri olarak, sizce güncellenip bir anda sürpriz bir şekilde geri gelir mi? Çünkü güvenilir başka hile, geneli paralı ya da ban yediriyor. Vanguard geldiği an kapandı ve artık güncelleme almıyor. Bildiğiniz üzere Valorant da hile mevcut ve hâlâ çalışıyor Vanguard olmasına rağmen. Ben inanıyorum ki Vanguard olsa dahi hile gelecek. Sizin düşünceleriniz neler?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
free sc dönemi bitti eskisi gibi güncelleme vs getireceklerini sanmıyorum left vg den sonra birdaha güncellenmicek dedi belki kite botu falan getirirler

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 2 ay bence hiçbirşey görmeyiz. zaten defalarca bu tarzda açılan konulara ileride olursa bilgilendiririz dendi

ileride riot geri adım atarsa yada vanguardı gecmenin bir yolu olursa ama umarım scye erismeyi daha zor bir şekilde geri getirirler aylik abonelik vs

Üye
2 HİZMET YILI
bence gelebilir yani bu benim düşüncem

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
keşke gelse keşke :D valla elim ağrıyor adc oynamaktan ya ama şahsi fikrim ileri ki aylarda vanguardı geçip sc ler yine ortaya çıkar belki left de yeni bir sürüm çıkartır

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yani siteye guvenım var her turlu getırır bu kadar kullanıcıyı magdur etmezler

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
wsr vanguardı aşamadığı için değil hileyi kodlayan kişi devam ettirmek istemediği için gitti tekrar gelirmi bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vanguard bi kaç güncelleme ile daha da sağlam olur bi süre sonra lol sc biter ws de bu sebeple geri dönmez

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam lol sc dönemi artk arkadaşların dediği gibi bitti artık mecbur paid le alıcaksın yada memory bi güzellik yapıp tam anlamıyla sc değil de farklı kullanım alanların yönelik sc ler getirebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
az zaman lazım gerekenı yapacaklardır dıye tahmın edıyorum

♥Crayz Girl♥
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
artık gelmez vanguard 1 gün sonrasında direkt hesaba 3.parti yazılımdan ban atıyor ... Seni Özleyeceğiz ♥

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gelmez kardeşim benim

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
free sc dönemi bitti eskisi gibi güncelleme vs getireceklerini sanmıyorum left vg den sonra birdaha güncellenmicek dedi belki kite botu falan getirirler
Vallahi öyle duruyo ama şimdi bi orman tracker ile zoom hack gelse bile süper olur ya kombadan evadeden vazgeçtim

1 2 ay bence hiçbirşey görmeyiz. zaten defalarca bu tarzda açılan konulara ileride olursa bilgilendiririz dendi

ileride riot geri adım atarsa yada vanguardı gecmenin bir yolu olursa ama umarım scye erismeyi daha zor bir şekilde geri getirirler aylik abonelik vs
Ben katılmıyorum aylık aboneliğe bedava olmalı bence tüm hileler ama burda olduğu gibi belirli şartlar dahilinde

keşke gelse keşke :D valla elim ağrıyor adc oynamaktan ya ama şahsi fikrim ileri ki aylarda vanguardı geçip sc ler yine ortaya çıkar belki left de yeni bir sürüm çıkartır
Gerçekten bi adc main olarak bu sorunu bende yaşıyorum ya otomatik vuruşlar mis gibiydi

wsr vanguardı aşamadığı için değil hileyi kodlayan kişi devam ettirmek istemediği için gitti tekrar gelirmi bilmiyorum
Vay canına bunu bilmiyodum bu gerçekten güzel bir bilgi teşekkürler

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valoranta uyguladıklarını lole uygulasalar belki olur ama bu da ayrı bi uğraş

Üye
2 HİZMET YILI
GÜCELLEME GELİR bence çünkü vg gelemsine rağmen hala sc var oyunda

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Scriptler bitmez , şekil değiştirir

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
En az 2 ay gelmez bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
wsreborn u yapanlar vanguardı atlatmanın yolunu bulurlarsa getirirler bence

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Gelir gelmez meselesi değil bu, baylar. Mesele, left'in uğraşmak istememesi. İki ay, üç ay bilmem şu kadar diye süre vermek doğru olmaz. Left, ne zaman uğraşmak isterse o zaman güncelleme alır. Ancak durumlar değişebilir. Örneğin, confirmed member olmaz, daha yüksek olur. Paid olacağını sanmıyorum, ancak hiçbir şey belli olmaz. Tamamen left'e bağlısınız, çıkarımda bulunup kendinizi avutmaya gerek yok. Bitti. Uzun bir süre de gelmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...