☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Merhaba arkadaşlar, lolde kullandığım hesabımla valorant oynuyorum valorantta hile kullanıp ban yersem lole de girişim tamamıyla yasaklanacak mı? yoksa valorantta yenilen ban orada mı kalıyor? 
hayır kardeşim yanlış biliyorsun valoranttan ban yiyince sadece valoranta giremiyorsun ayrıca hwid ban yersen valorantta açtığın her hesap ban yiyorDirekt Riot hesabın ban yiyor diyebiliyorum, yanlış bilmiyorsam ikisine de giremiyorsun ban yediğin takdirde.
Tamamdır teşekkür ederim cevabımı aldım, konu kapatılabilir.hayır kardeşim yanlış biliyorsun valoranttan ban yiyince sadece valoranta giremiyorsun ayrıca hwid ban yersen valorantta açtığın her hesap ban yiyor
hayır dostum sadece loldeki ban yiyor kaç scriptli hesapta kullandım neredeyse 2 aydır kullandığım valorant hesabı hala ban yemedi loldeki yediği halde.Merhaba arkadaşlar, lolde kullandığım hesabımla valorant oynuyorum valorantta hile kullanıp ban yersem lole de girişim tamamıyla yasaklanacak mı? yoksa valorantta yenilen ban orada mı kalıyor?![]()