- Konuyu başlatan
-
sistem suanda clıckten ve tuslardan anlıyor clıck basmadıgın veya serı bastıgın clıck sonucunda tespıt edıp bır durum farklılığı sezerse tak banı basıyorum canım kardeşimreportlanmadığı sürece ban yemez bence sistem oto ban atıyormu orasını bilmem tabi
fake clıck kapatıyon sadece ban yemıyorum dıyorsunscriptle ılk 2012 senesınde tanıstım ve bu deneyımlerımın bır noktasıydı sadece şöyle bır durum var 2 hesap wardı fake clıcksız oynadıgım hesap dırek ban yedı 13 lw de fake clıck kullandıgım hesabımla 2 gundur oynuyorum sorun yaşamadım ben sıze kullanın demıorum ama egleneceksenız ban yemekten kacamayacagımızı bılıoruz 6 ay 1 gun elbet bırgun
Fake clıck ı acıorum knkfake clıck kapatıyon sadece ban yemıyorum dıyorsun
Riotun ban sistemi genellikle oto ban üzerine çalışıyor bu aradareportlanmadığı sürece ban yemez bence sistem oto ban atıyormu orasını bilmem tabi
shıfttekı ayarları kurcala bulursun suan aklımda kalmadıFake click nerden açılıyor ?
Orbwalker sekmesinde olması lazım bir kontrol et görürsün zatenFake click nerden açılıyor ?
umutlandırmadım sadece test ettıgım bır verıyı aktardım broDostum 1. Ban wave yok WindSharp Detected. 2. Banlanma süresi 1-10 gün.
İnsanlara yanlış bilgi verip umutlandırma.
Şimdi herkes fake click kapatmaya çalışıp banlanmıyacağını sanacak.umutlandırmadım sadece test ettıgım bır verıyı aktardım bro
konu başlığını düzelttim umarım bır soruna yol acmamısımdırŞimdi herkes fake click kapatmaya çalışıp banlanmıyacağını sanacak.
Başlık böyle daha doğru, çünkü açık bulundu dediğinde insanlar banlanmayacağını zannedip umutlanabilirler ama aynı şimdiki gibi bunun sadece bir teori olduğunu belirtirsen en azından umutlanmazlarkonu başlığını düzelttim umarım bır soruna yol acmamısımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?