Ban Konusunda Bir Tespit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reportlanmadığı sürece ban yemez bence sistem oto ban atıyormu orasını bilmem tabi
sistem suanda clıckten ve tuslardan anlıyor clıck basmadıgın veya serı bastıgın clıck sonucunda tespıt edıp bır durum farklılığı sezerse tak banı basıyorum canım kardeşim :)
Not: dedıgım gıbı 2 char vardı clıcksız oynagım ban yedi hala ban atılmayansa fake clıck actıgım char ılerıkı gunlerdede bunun bıldırımını sızlerle deneyımledıkce paylasırım ufak bır tespıttı aslında yaptıgım ama ne kadar dogru rıto amca farketmezse görücez :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
scriptle ılk 2012 senesınde tanıstım ve bu deneyımlerımın bır noktasıydı sadece şöyle bır durum var 2 hesap wardı fake clıcksız oynadıgım hesap dırek ban yedı 13 lw de fake clıck kullandıgım hesabımla 2 gundur oynuyorum sorun yaşamadım ben sıze kullanın demıorum ama egleneceksenız ban yemekten kacamayacagımızı bılıoruz 6 ay 1 gun elbet bırgun :)
fake clıck kapatıyon sadece ban yemıyorum dıyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Belli etmekle veya başka bir şeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum oto ban atıyor max 3 günde

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum 1. Ban wave yok WindSharp Detected. 2. Banlanma süresi 1-10 gün.

İnsanlara yanlış bilgi verip umutlandırma.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende detected diyorum ban atmaya başladığı günden beri söylüyorum dilimde tüy bitti insanlar hala banwave diyorlar ne wave'miş hiç bitmiyor mübarek :rem:

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
konu başlığını düzelttim umarım bır soruna yol acmamısımdır
Başlık böyle daha doğru, çünkü açık bulundu dediğinde insanlar banlanmayacağını zannedip umutlanabilirler ama aynı şimdiki gibi bunun sadece bir teori olduğunu belirtirsen en azından umutlanmazlar :brainfree:

Üye
5 HİZMET YILI
gerçekten bu ban yeme işine bir çözüm bulmamız lazım arkadaşlar karşıma gelen adamlar ağızıyla söylüyor sc olduğunu ama nafile yine ban yemiyor adamlar ticket felan atıoyoruz yine yemiyor ne yapıyorlar çözemedim

Üye
9 HİZMET YILI
şuana kadar bende de bir sıkıntı cıkmadı umarım böyle devam eder

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Abdestli girersek +3 banlanmadan oyun daha oynayabiliyormuşuz :D Arkadaş hile detected işte insanlar neden anlamıyor bunu :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayır bunun fake clickler ile alakası yok. Bugün ya da yarın ban yersin. Bizzat denedim de söylüyorum. Konuma bak kanka : konu-link

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
onu pas gecıceklerını zannetmıyorum dıkkatlı ol dıkkatlerınden kacmıs olabılır repor yedıgın an ban yıyebılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...