Onaylı Üye
Arkadaşlar bir cok kez maç terk ettim hiç hile açmadım. Fakat you have been banned from playing valorant diyor. ?
Bende küfürden banlandım dostum, hemde pc banı.küfür falan olabilir mi dicem ama uyarı almadan banlamazlar ki böyle bir şey için.. kullanım koşullarını okumak lazım
agam her türlü ban atıyor sistemle alakaalı ben cok attım oralı olan olmadıiyice bi araştır aga ticket atmayı dene daha iyi yardımcı olurlar
Hay ağzına sağlık kardeşim en güzel cevabı verdinBen 5 kere e posta attım geri dönüşü yok . En iyi çözüm oynamamak
oynamadanda olmuyor beHay ağzına sağlık kardeşim en güzel cevabı verdin
Mortal kombat 11 iniyor dün Max payne 3 ü bitirdim oyun cok =)oynamadanda olmuyor be![]()
riotun yaptığı oyunlar güzel hem ben hikaye oyunları sevmiyorumMortal kombat 11 iniyor dün Max payne 3 ü bitirdim oyun cok =)
riot güzelde bu oyunu saldı birazriotun yaptığı oyunlar güzel hem ben hikaye oyunları sevmiyorum
bana göre valorant baya önde şaun cs zulu vb. fps oyunlarının oyuncuları akın etti valorantariot güzelde bu oyunu saldı biraz
belki karşına 5 pre geldi sana gıcık oldular seni hileden report ettiler riotta bunu ciddiye aldı ve seni banladı.her şey olabilir![]()