Hangi oyundan yedinÇok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
Hangi oyun olduğuna bağlı bazen cidden durduk yere banlıyorlar lol değilse kalkmaz diye düşünüyorumÇok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
"Adam bilerek feedledi. bende tüm değerlerine sövdüm. kesinlikle haklıyım" şeklinde haksız ban mı?Çok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
Hangi oyundan yedin
hayır sebebini bilmiyorum yazmıyor ama küfür etmem çoğunlukla"Adam bilerek feedledi. bende tüm değerlerine sövdüm. kesinlikle haklıyım" şeklinde haksız ban mı?
bilsem bende itiraz edicemne için yedin ki
deniyeceğim bunu sağolatılan ban haksızsa lol sitesinden ticket at onlar sana mail atar zaten
sanada geçmiş olsun varolasınbende perma yedim küfürden zamanında. onun geri dönüşü yok ne yaparsan yap olmaz maalesef. geçmiş olsun..
ne demek istediğini anlayamadım açıklarımısın kankahdıw banmı
It Auto unban after 90 daysÇok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
hıc bır sekılde actıramazsın sen herhalde acarken bı yerde bı yanlıslık yapmıssındırÇok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
hıleyı actıgında ban yemezsın ama tabıkı dıkkat edeceksın evde saklanan adamıda gıdıp vurmıcaksınhile acmayı düşüyom ama simdi ban yersem daha acamam gibi duruyor
hile açarsan yersin tabihile acmayı düşüyom ama simdi ban yersem daha acamam gibi duruyor
anlayamadım kankaaIt Auto unban after 90 days
riot'un harbiden sağlam bir el atması lazım ban sistemine çok kişinin parası gitti emeği gitti. oerma chat banı at bari hani. ama bu kadar emeği göz ardı etmesinler hocam ayıp vallasanada geçmiş olsun varolasın