ban wave hakkında kendi gözlemimi paylaşmak istiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler herkese iyi forumlar, öncelikle şunu belirteyim ban wave gediğinden beri 2 tr 1 west tam 3 hesabım ban yedi, fakat şöyle bir şey var ki bu ban wave gelmeden önce sc açarak oynadığım 2 hesanım hala durmakta, yani şunu demek istiyorum ban wave varken veya sezon öncesi hazırlık aşamasında sc açan insanlar direkt ban yiyor, waveden 2 3 gün önce kullandığım scli hesaplar şu an duruyor, wave varken açtıklarım direkt ban yedi, genel bir temizlik olduğunu düşünüyorum ve bunun wave geçene kadar böyle olacağını umuyorum, scye temiz sağlam bir güncelleme oyuna da yeni sezon geldiğinde bunların biteceğini düşünüyorum, kendi fikrim ve görüşümdür paylaşmak istedim

Üye
7 HİZMET YILI
peki bir bilginiz varmıdır ? Sc li pre olarak girdiğim hesap ban yediği zaman biz bir ceza alıyomuyuz ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
script riot tarafından saptandı bu yüzden açtığın zaman 2 3 gün içinde ban yiyorsun kurtuluşu yok detected olmadan önce açtığın hesaplar ban yememiş olabilir ama yemeyeceği anlamına gelmez tabi

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile detected kardeşim ban wawe ile alakası yok herşeyin güzel bir sonu var wind sharpın oludugu gibi .

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim dediğin gibi benimde eski hileyle oynadığım 5 aylık hesaplar duruyor.Yeni itemlerin geldiği yamadan sonra günlük ban yiyorum.Hile fixlenmiş durumda.Reportla falan alakası yok sistem algılayıp günlük ban atıyor artık.Ben ücretli hile aldım şuan sorunsuz oynuyorum ban yemeden.Hile fix olayanı çözerlerse bu hileye dönerim yeniden.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben aynı gün iki farklı hesapla oynadım 2 saat arayla. gariptir ki daha geç saat oynadığım ban yemedi daha erken oynadıgım hesap ban yedi. tek kavrayamadığım konu bu

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kim ne derse desin sezon gelene kadar böyle devam edicek diye düşünüyorum sezon geldikten sonra belki kendine gelir hile ban yemeyiz yine bi rekora gideriz rekorum 7 ay ban yemeden :D ve sadece sion exloitle oynadım 500 maç ranked.

Anı yasar nadiren denklansore basar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile detected kesinlikle. Güzel bir hikayeninde sonuna geldik rekorum 5 ay banlanmadan diamonda çıkmaktı.Sıfır hesap açtım sadece inject ettim 1 saatte ban yedi. oto ban alıyacağınız artık

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Buna katılmıyorum banlanma olayları gelmeden 2 ay önce oynadığım hesaplar dahi banlandı benim ancak 1 hafta önce oynadığım bir hesaba ban atılmadı bunla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum o yüzden

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim iki saat arayla girdiğim hesaplardan biri banlandı diğeri sağlam şuan. üstelik ikinci girdiğim hesap banlanmadı ilk girdiğim hesap banlandı. hile detected ise ikisinde de rage kullandım neye gore detected oldu ya da olmadı bunu anlayamadım

Freeud
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
corona karantinası yetmezmiş gibi bir de banwave karantinasına girdik arkadaş kaç gündür geçmesini bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...