kanka ban dalgası riottan kaynaklı olmuyor zaten adamlar her patchde bi sıkıntı var mı diye kontrol sağlıyor sezon sonları da genel kontrol sağlanıyor diye biliyorumŞu an scriptle oynadığım 3 hesabın 2side bansız bir şekilde duruyor ban dalgası genelde büyük patchlerde atılıyor ama Riot bu işe çok önem verdiğinden büyük ban dalgası gelmese bile genelde banlıyor
her sezon sonunda zaten kontrol sağlanıyor fakat büyük patchlerle beraber banlar da atılıyor, riota bağlıkanka ban dalgası riottan kaynaklı olmuyor zaten adamlar her patchde bi sıkıntı var mı diye kontrol sağlıyor sezon sonları da genel kontrol sağlanıyor diye biliyorum
Yani kaynaklı olmuyor derken adamlar bi anda kontrol edelim fln demiyolar patchlerle gelen kontrollerden dolayı banlar geliyorher sezon sonunda zaten kontrol sağlanıyor fakat büyük patchlerle beraber banlar da atılıyor, riota bağlı
evet ben de ondan bahsediyordum bi anda kontrol edelim olayı saçma zaten script sayısı eskisi kadar az değil freshq da her 5 maçtan 1inde veya 2sinde script geliyor büyük patchlerden sonra op.gglerine bakıyorum hepsi banned xd. Ama banwave i biraz arttisralar fena olmaz adam laneden 7 8 kill ile çıkıyor freshq da oto lose çakıyoruzYani kaynaklı olmuyor derken adamlar bi anda kontrol edelim fln demiyolar patchlerle gelen kontrollerden dolayı banlar geliyor
Oyun içindeyken raporlama olması lazım valoranttaki gibi oyunun iptal edilmesi fln daha iyi olurdu. Abi hile kullanmayı seviyorum ama bana karşı olunca dayanamıyorumevet ben de ondan bahsediyordum bi anda kontrol edelim olayı saçma zaten script sayısı eskisi kadar az değil freshq da her 5 maçtan 1inde veya 2sinde script geliyor büyük patchlerden sonra op.gglerine bakıyorum hepsi banned xd. Ama banwave i biraz arttisralar fena olmaz adam laneden 7 8 kill ile çıkıyor freshq da oto lose çakıyoruz
Valoda varda ne oluyor ki sistem algılamıyor zaten çoğu hileyi.Oyun içindeyken raporlama olması lazım valoranttaki gibi oyunun iptal edilmesi fln daha iyi olurdu. Abi hile kullanmayı seviyorum ama bana karşı olunca dayanamıyorum
geçmiş olsun.400 seviyelik 300 skınlı carım gıttı dunden berı yastayım![]()