ban wawe hala varmı, ne kadar sürer ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ansızın bir gece diyelim hocam. herhangi zamanı veya vakti yok ANSIZIN.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence banwave diye bişe yok çok farklı tarihlerde birçok insan ban yedi.İzleme listesine eklenmişler belki toplu yemiştir.Hile kullandığı kesin olanlar her an ban yiyebiliyor çünkü.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
riot cok ozen gosteriyor bu konularda

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban wave in zamanını bilemezsin ki dostum her ne zaman update gelirse o zaman oluyor ya da hot fix dediğimiz zamanlarda bile geldiği olabiliyor bilemezsin yani belirli birşey değil bu.

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şu an scriptle oynadığım 3 hesabın 2side bansız bir şekilde duruyor ban dalgası genelde büyük patchlerde atılıyor ama Riot bu işe çok önem verdiğinden büyük ban dalgası gelmese bile genelde banlıyor

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu an scriptle oynadığım 3 hesabın 2side bansız bir şekilde duruyor ban dalgası genelde büyük patchlerde atılıyor ama Riot bu işe çok önem verdiğinden büyük ban dalgası gelmese bile genelde banlıyor
kanka ban dalgası riottan kaynaklı olmuyor zaten adamlar her patchde bi sıkıntı var mı diye kontrol sağlıyor sezon sonları da genel kontrol sağlanıyor diye biliyorum

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka ban dalgası riottan kaynaklı olmuyor zaten adamlar her patchde bi sıkıntı var mı diye kontrol sağlıyor sezon sonları da genel kontrol sağlanıyor diye biliyorum
her sezon sonunda zaten kontrol sağlanıyor fakat büyük patchlerle beraber banlar da atılıyor, riota bağlı

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her sezon sonunda zaten kontrol sağlanıyor fakat büyük patchlerle beraber banlar da atılıyor, riota bağlı
Yani kaynaklı olmuyor derken adamlar bi anda kontrol edelim fln demiyolar patchlerle gelen kontrollerden dolayı banlar geliyor

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yani kaynaklı olmuyor derken adamlar bi anda kontrol edelim fln demiyolar patchlerle gelen kontrollerden dolayı banlar geliyor
evet ben de ondan bahsediyordum bi anda kontrol edelim olayı saçma zaten script sayısı eskisi kadar az değil freshq da her 5 maçtan 1inde veya 2sinde script geliyor büyük patchlerden sonra op.gglerine bakıyorum hepsi banned xd. Ama banwave i biraz arttisralar fena olmaz adam laneden 7 8 kill ile çıkıyor freshq da oto lose çakıyoruz

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet ben de ondan bahsediyordum bi anda kontrol edelim olayı saçma zaten script sayısı eskisi kadar az değil freshq da her 5 maçtan 1inde veya 2sinde script geliyor büyük patchlerden sonra op.gglerine bakıyorum hepsi banned xd. Ama banwave i biraz arttisralar fena olmaz adam laneden 7 8 kill ile çıkıyor freshq da oto lose çakıyoruz
Oyun içindeyken raporlama olması lazım valoranttaki gibi oyunun iptal edilmesi fln daha iyi olurdu. Abi hile kullanmayı seviyorum ama bana karşı olunca dayanamıyorum

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
valla hocam 3 hesabimda ayni gun banlandi 2 gun once vardi bir hesabim var ona girmeye korkuyorum ban yer diye sen yine de dikkatli ol istersen

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
vallaha knk bu ban wave olayı birazz sıkıntı oluyor çunku benim ban yediğim dönemde üst üste tam bitti derken gelmişti o yuzden en iyisi normal oynamak kaçmak pek mümkün değil :D

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumu takip et, anlarsın

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çoğu zaman güncellemeye yakın oluyor 1 hafta bekle istersen.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ne kadar süreceğini kimse bilmiyor beklememiz lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dün gece fresh aldıgım bı hesap ban yedi bugunde eskı hesabımla gırıp 1*2 el attıktan sonra o hesapta patladı :/

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
400 seviyelik 300 skınlı carım gıttı dunden berı yastayım :(

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şu an da banlanmanın ban balgasından dolayı değil de, sc nin detected olmasından kaynaklı. Ve neredeyse bütün sc ler ban atıyor. Bir süre beklemeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...