Uzman Üye
Tam bir bilgim yok ama bazı oyunlar ip ban atıyor ne hilesi yaptığına bakılmıyor genellikleip ban nası yenılıyo yanı aım botu flan bellı edersem yer moyım
Tam bir bilgim yok ama bazı oyunlar ip ban atıyor ne hilesi yaptığına bakılmıyor genellikleip ban nası yenılıyo yanı aım botu flan bellı edersem yer moyım
agaa en ıyısı bos vereyım yanı zengın olana kadar bos vereyım (=Tam bir bilgim yok ama bazı oyunlar ip ban atıyor ne hilesi yaptığına bakılmıyor genellikle
beklemek*Pubg sadece account ban atar diye biliyorum ama en iyisi zangin olmayı bekelemk dediğin gibipubg de az bişiy değil
yok zaten daha 300 mesaj kasamadım sadece merak ettımİlk defa senden duyuyorum bu olayı dostum tekrar hesap aç kullan hwid yemediğin sürece sıkıntı yok
hmm teşekkür ederim hepinizeeeSadece hwid ban yediğinde oynayamazsın eğer düz banladılarsa rahatlıkla oynayabilirsin dostum.
Forum kurallarını güzelce okumanı tavsiye ederim soru işareti kalmasın kafandayok zaten daha 300 mesaj kasamadım sadece merak ettım
Başka bir hesap açtığında hilesiz oynasan bile ban yersin oyuna ban atıldığında oyundan direk men olduğun yazar zaten ordan anlayabilirsinpeki nasıl anlarız Ip ban yemişmiyiz yememişmiyiz diye
tamam teşekkür ederimm (=Forum kurallarını güzelce okumanı tavsiye ederim soru işareti kalmasın kafanda
Post automatically merged:
Başka bir hesap açtığında hilesiz oynasan bile ban yersin oyuna ban atıldığında oyundan direk men olduğun yazar zaten ordan anlayabilirsin