Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonuçta oyun dosyalarına müdehale eden bir durum ortada Ban sebebi olarak onu yazmaları gayet normal . Eskiden klonlu olarak oyunu açarken o sebebten banlanıyorduk .
Bir kere bile ban yerseniz pc'niz takibe düşer ve daha sonra ban yeme olasılınız baya bir artar.
Onun için pc'yi temizlemeli takip dışı kalmak için gerekli işlemleri yapmanız lazım.
İp,id,dns oyun dosyaları,ekran kartı no v.s.
arkadaşlar ben yazılım biliyorum az çok bu esp ler tamamen oyundan bağımsız çalışıyor pcde çalışan bi program yapıyorsunuz saydam oluyor ve oyunun pencere boyutuna göre şekilleniyor bu sırada ramden örn pubg de düşman kordinatlarını alıyosunuz sonra saydam pencerenin üstüne oyuncunun kordınatlarını kutu olarak çiziyosunuz siz buda sadece kendi pcnizde ram okuyosunuz oyunla hiçbir alakanız yok bi nevi o yüzden şaşırıyorum esp kullanırken ban yememek lazım ama uygulamalar illaki içinde oyunada müdahale eden kodlar vardır ki ban yiyoruz konumuza gelirsek yine söylüyorum 2 3 ay gibi bi ban yemişim hile kullananlara sınırsız engel vermıyolarmı demekki hile yok ortada karışık işler gece gece nese iyi geceler hepinize
Merhaba sadece aimbot kullanmanı öneririm şahsen ben aim kullanıyorum sadece adam görünce sıktığımda direk kafadan ölüyor ilk çıktığından beri banlanmadım.