DAD
Banlı Üye
İp sabit değildir herhalde ipni değiştirip girmeyi hiç denemedin mi harbiden ? İp bak yediysen o kadar yaptığının boşa gitmesi çok koyar la :dNasıl anladınız ve ne yapmam gerekiyor
İp sabit değildir herhalde ipni değiştirip girmeyi hiç denemedin mi harbiden ? İp bak yediysen o kadar yaptığının boşa gitmesi çok koyar la :dNasıl anladınız ve ne yapmam gerekiyor
Modeme reset atınca ip değişmiyor mu ? VPN ile denedim yine uyarı verdiİp sabit değildir herhalde ipni değiştirip girmeyi hiç denemedin mi harbiden ? İp bak yediysen o kadar yaptığının boşa gitmesi çok koyar la :d
Yeni hesap açtım format attım sıfır SSD aldım yeni ethernet kartı aldım sonuç aynı değişen bişi yok hangi parçaya Ban attıklarını bilsek iyi olacak ne yaptıysam olmadı hwid changer volumeid hepsini yaptimyeni steam hesabı aç
Yeni hesapta Oyun açılıyorda bende harita seçme yerinde uyarı veriyor PC yasaklı diye
Ne olcak bizim bu halimiz böyle daha yeni PC topladım yaaynı sorun bende de var
bilmiyorum kardeşim araştırıyorum sende araştır bulusan haber verNe olcak bizim bu halimiz böyle daha yeni PC topladım ya![]()
Çok yere baktım ama şuan bir sonuç yok önceden çözümleri vardı fixlediler hep güncelleme yapıpbilmiyorum kardeşim araştırıyorum sende araştır bulusan haber ver