ekran kartı veya işlemciye atılan banı çözdüm.Valorant hwid ban atacak kadar kötü bir oyun değil en kötü işlemcine ban atarlar. Veya ekran kartına pahalı cihazlara ban atıp para kaybettirirler. Sen o açığı bulduğun da onlara ticket atsaydın şuan ban yemezdin.
kardeş oyunda heran gibir 3 part yazılım kulanırsan be kulananlarla takılırsan ekip kurarsan ban yersinSelamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Sonrasında Oyuna Ticket Atıım Ve "Kötü Haberin Elçisi Olmak İstemem Ama Hesabın Erişimi Kesilmiş Duruyor Bunların, Ve Cihaz Banı Yemişsin Gibi Duruyor" Diye Bir Cevap Aldım. Başka Hesapta Oynamayı Düşündüm ve Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
Sadece işlemci değil Bir kişi ban yediği bilgisayardaki fareyi ban yemeyen bilgisayara takmış, ban yememiş olan bilgisayar fare yüzünden ban yemiş.ekran kartı veya işlemciye atılan banı çözdüm.
kahkaha attımm anırdım resmenSadece işlemci değil Bir kişi ban yediği bilgisayardaki fareyi ban yemeyen bilgisayara takmış, ban yememiş olan bilgisayar fare yüzünden ban yemiş.
Bence anırmışınızdır. Valorant konusuna pubg emülatör ban kaldırmayı anlatan bir kişi en fazla anırma olayını yapabilir.kahkaha attımm anırdım resmen![]()
Çözüm için çok konu açıldı çözülseydi zaten çözerlerdi siz açılan konuların çözülmediğini görerek konu açıyorsunuz. Buda spama giriyor.Aradaşlar Burda Benim Banımın Neden Yediğimin Yada Hatamı Yüzüme Vuramak İçin Açılmadı Çözüm Üretmek İçin Açıldı, Yardım Etmicekseniz Boş Yere Yazmayın
valla dostum görmedim desem... olsun onuda çözeriz.. yinede güldüm.. gereksiz ileti yazmısım.. so sorry..Bence anırmışınızdır. Valorant konusuna pubg emülatör ban kaldırmayı anlatan bir kişi en fazla anırma olayını yapabilir.
Post automatically merged:
Çözüm için çok konu açıldı çözülseydi zaten çözerlerdi siz açılan konuların çözülmediğini görerek konu açıyorsunuz. Buda spama giriyor.
Geçmiş olsun bi soğuk su iyi gider.Selamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Sonrasında Oyuna Ticket Atıım Ve "Kötü Haberin Elçisi Olmak İstemem Ama Hesabın Erişimi Kesilmiş Duruyor Bunların, Ve Cihaz Banı Yemişsin Gibi Duruyor" Diye Bir Cevap Aldım. Başka Hesapta Oynamayı Düşündüm ve Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
Çok enterasan bir olaymışSadece işlemci değil Bir kişi ban yediği bilgisayardaki fareyi ban yemeyen bilgisayara takmış, ban yememiş olan bilgisayar fare yüzünden ban yemiş.
nasıl yaptın odstum bizde analata bilir misinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sorunu çözdüm gibi ban kaldırma olayını şuan testteyim bakalım ne olacak