Oyundan Sebepsiz Yere Ban Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
knk bende denicektim ki tam senın yorumu gördum denemicem :D

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Valorant hwid ban atacak kadar kötü bir oyun değil en kötü işlemcine ban atarlar. Veya ekran kartına pahalı cihazlara ban atıp para kaybettirirler. Sen o açığı bulduğun da onlara ticket atsaydın şuan ban yemezdin.
ekran kartı veya işlemciye atılan banı çözdüm.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Sonrasında Oyuna Ticket Atıım Ve "Kötü Haberin Elçisi Olmak İstemem Ama Hesabın Erişimi Kesilmiş Duruyor Bunların, Ve Cihaz Banı Yemişsin Gibi Duruyor" Diye Bir Cevap Aldım. Başka Hesapta Oynamayı Düşündüm ve Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
kardeş oyunda heran gibir 3 part yazılım kulanırsan be kulananlarla takılırsan ekip kurarsan ban yersin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Aradaşlar Burda Benim Banımın Neden Yediğimin Yada Hatamı Yüzüme Vuramak İçin Açılmadı Çözüm Üretmek İçin Açıldı, Yardım Etmicekseniz Boş Yere Yazmayın

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
kahkaha attımm anırdım resmen :D
Bence anırmışınızdır. Valorant konusuna pubg emülatör ban kaldırmayı anlatan bir kişi en fazla anırma olayını yapabilir.
Post automatically merged:

Aradaşlar Burda Benim Banımın Neden Yediğimin Yada Hatamı Yüzüme Vuramak İçin Açılmadı Çözüm Üretmek İçin Açıldı, Yardım Etmicekseniz Boş Yere Yazmayın
Çözüm için çok konu açıldı çözülseydi zaten çözerlerdi siz açılan konuların çözülmediğini görerek konu açıyorsunuz. Buda spama giriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence anırmışınızdır. Valorant konusuna pubg emülatör ban kaldırmayı anlatan bir kişi en fazla anırma olayını yapabilir.
Post automatically merged:

Çözüm için çok konu açıldı çözülseydi zaten çözerlerdi siz açılan konuların çözülmediğini görerek konu açıyorsunuz. Buda spama giriyor.
valla dostum görmedim desem... olsun onuda çözeriz.. yinede güldüm.. gereksiz ileti yazmısım.. so sorry..

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hocam valorantta şuan böyle konu açanları görmeye başladım bu gerçekten bir hataysa bunu düzeltmesseler oyuncular oyundan soğuyacak oyun daha betadan yeni çıkmışken bide.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
anti cheatın oturmasını bekleseydiniz keşke çünkü anti cheattan ziyada rootkit gibi çalışıyor ve sebepsiz çok ban atıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Sonrasında Oyuna Ticket Atıım Ve "Kötü Haberin Elçisi Olmak İstemem Ama Hesabın Erişimi Kesilmiş Duruyor Bunların, Ve Cihaz Banı Yemişsin Gibi Duruyor" Diye Bir Cevap Aldım. Başka Hesapta Oynamayı Düşündüm ve Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
Geçmiş olsun bi soğuk su iyi gider.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sadece işlemci değil Bir kişi ban yediği bilgisayardaki fareyi ban yemeyen bilgisayara takmış, ban yememiş olan bilgisayar fare yüzünden ban yemiş.
Çok enterasan bir olaymış :) böyle birşey imkansız bu arada :)

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sorunu çözdüm gibi ban kaldırma olayını şuan testteyim bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...