İnşllah.Bende kullanıyorum şu an sıkıntı yok başkan inşallah ta olmaz 10 yıl uzun bı sure
Knk hile kullanmasan yine rapor yiyorsun ona çözüm yok.kral yani hile ayarlarını kısıkta oynadığımızda ban yemyormuyuz rakipler anlamadığı sürece sıkıntı yok gibi
aga config neydiArkadaşlar herkese kolay gelsin.2 senedir ana hesabımda hile kullanıyordum bu forumdaki 3.part yazılımları ve bugün 10 yıl ban yedim ama hesapta herhangi değerli birşey yoktu o yüzden üzülmedim.Neden ban yedim config yüzüne ban yedim herhangi bir yazılımdan kaynaklı ban yemedim hiç.Bazı arkadaşlar kullanmakta çekiniyor o yüzden böyle bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
Dword'dan mı yediniz yoksa ezpubgm'den mi?Arkadaşlar herkese kolay gelsin.2 senedir ana hesabımda hile kullanıyordum bu forumdaki 3.part yazılımları ve bugün 10 yıl ban yedim ama hesapta herhangi değerli birşey yoktu o yüzden üzülmedim.Neden ban yedim config yüzüne ban yedim herhangi bir yazılımdan kaynaklı ban yemedim hiç.Bazı arkadaşlar kullanmakta çekiniyor o yüzden böyle bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
reportdan kaynaklı ban yemiş olabilirsinArkadaşlar herkese kolay gelsin.2 senedir ana hesabımda hile kullanıyordum bu forumdaki 3.part yazılımları ve bugün 10 yıl ban yedim ama hesapta herhangi değerli birşey yoktu o yüzden üzülmedim.Neden ban yedim config yüzüne ban yedim herhangi bir yazılımdan kaynaklı ban yemedim hiç.Bazı arkadaşlar kullanmakta çekiniyor o yüzden böyle bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
report sisteminden yiyebilirsinizkral yani hile ayarlarını kısıkta oynadığımızda ban yemyormuyuz rakipler anlamadığı sürece sıkıntı yok gibi
hile kullanabilirsin ama belli etmeden yayıncılar bile yapıyorKnk hile kullanmasan yine rapor yiyorsun ona çözüm yok.
kral ben 1.5 yıldır hile kullanıyorum hala ban yemedim. Configi yapan yanlış yapmış.Arkadaşlar herkese kolay gelsin.2 senedir ana hesabımda hile kullanıyordum bu forumdaki 3.part yazılımları ve bugün 10 yıl ban yedim ama hesapta herhangi değerli birşey yoktu o yüzden üzülmedim.Neden ban yedim config yüzüne ban yedim herhangi bir yazılımdan kaynaklı ban yemedim hiç.Bazı arkadaşlar kullanmakta çekiniyor o yüzden böyle bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
kral1 hafta oyna 1 hafta oynama oyunu hiç öyle ban yemenArkadaşlar herkese kolay gelsin.2 senedir ana hesabımda hile kullanıyordum bu forumdaki 3.part yazılımları ve bugün 10 yıl ban yedim ama hesapta herhangi değerli birşey yoktu o yüzden üzülmedim.Neden ban yedim config yüzüne ban yedim herhangi bir yazılımdan kaynaklı ban yemedim hiç.Bazı arkadaşlar kullanmakta çekiniyor o yüzden böyle bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?