Ban Yeme Riski Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tabancayla yargı dağıtmaya kalkarsan dikkat cekersin temiz oyna hatta son 4 takım kalana kadar kullanma bile

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim düşüncem şu şekilde;

Ban yeme durumun tamamen ne kadar legit oynadığınla alakalı bence. Eğer 1 haftadır bu hileyi kullanan ve ban yemeyen arkadaşlar varsa ki var , demek ki oyun bu hileyi otomatik olarak fark edip kendi Anti-Cheat sistemi üzerinden ban atmıyor. Burada banlanma durumu bana kalırsa tamamen ne kadar report edildiğinle ve haliyle oyunda hileyi ne kadar belli ettiğin ile alakalı.Sadece ESP kullanan arkadaşların kolay kolay ( eğer adamlara duvardan bakmıyorsa ) ban yiyeceğini sanmıyorum. Ben belli ölçüde Aim de kullanıyorum. Aim'i sadece yakın mesafede ki adamlarla ( Max 15-20metre ) kapışırken kullanıyorum. Bu sayede karşı taraf Ölüm kamerasından nasıl öldüğünü izlediğinde aim'i pek farkedemiyor. Ama uzaklardan Otomatik silahlarla aim kullanarak adamı tararsanız ban yeme şansınız yüksek. :) Sevgiler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
her oyunda oldugu gibi var ama lite daha bi yüksek sınırda sanırım..

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
yeter artık hile kulandığmda ban yeme ihtimalini sormaktan yersin arkadaşım

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aimbotu kapat esp açık kaldığı sürece birşey olmaz

Üye
6 HİZMET YILI
Hepineze yadığınız yorumlara göre Teşekkürler. ESP oynuyucam yalnız )) aime Gerek yok

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dont use misc option play wid wall only and avoid to get report

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeş
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile kullanıpta ban yememe riski yok diye bişey yok kardeşim. riski olabildiğince düşürürsün fakat sıfırlayamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hiçbir hile sana %100 banlanmama riski diye bir seçenek sunamaz, nasıl her hile oyunun bir açığından içeri giriyorsa her oyunda o açığı er geç bulur. Daha az belli ederek oynarsanız ban yeme riskinizi minimum'a indirirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hiçbir hile sana %100 banlanmama riski diye bir seçenek sunamaz, nasıl her hile oyunun bir açığından içeri giriyorsa her oyunda o açığı er geç bulur. Daha az belli ederek oynarsanız ban yeme riskinizi minimum'a indirirsiniz.
Kendini ne kadar kamufle edersen riski o kadar düşürürsün

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aynen öyle, bir proffesyonel hile kullanmak var, bir de açık açık bağırmak var ben hileyim diye.
Adamlar hileyi indirmiş bütün seçenekleri aktif yapmış göklerde arabalarla uçuyorlar 400mtden daha oyunda adam görünmeden head atıyorlar ban yiyincede neden ban yedim diyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Adamlar hileyi indirmiş bütün seçenekleri aktif yapmış göklerde arabalarla uçuyorlar 400mtden daha oyunda adam görünmeden head atıyorlar ban yiyincede neden ban yedim diyorlar
Hilede kullansan, kullanmasanda her işte akıllıca ve profesyonelce hareket etmek gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok fazla bellı edersen ve report yersen mutlaka ban yersın kardesım

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
abartmazsan sorun olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...