Üye
hangi oyundaYeniyim ve Bilgisi Olan Biri olsalığı ve ne süreç içerisinde banlanırız bilgi verebilrmi
bu taktik güzel mesela bunu kullanvar ben mesla kulanıyorum d diskinde oyun var c diskinde hile bide deep freez diye progarm var bilgisayarı yeniden başaltınmı herşey eski haline gliyor bunu denemeni tavsiye edeim anlamadıysan özele gel
hangi oyundan bahsediyorsunuz lolmübanlanma riski kesin yok dodge yi %100 yapma falan hikaye %100 yap veya yapma yine ban yersin bana soracak olursan %100 yap keyfini çıkar
arkadaşın hangi oyundan bahsettiğini anlamadım ama ben cevabımı lol olarak verdim yinede her büyük oyunda sistem aynı işliyorhangi oyundan bahsediyorsunuz lolmü
iyi boş yapmışsın cs de falan hile yemessin whyi belli etmessen aim falan açmassanarkadaşın hangi oyundan bahsettiğini anlamadım ama ben cevabımı lol olarak verdim yinede her büyük oyunda sistem aynı işliyor
gireym bakalımHer türlü Ban yiyorsun yan hesabından gir o yüzde
Kanka bugün bı post görmüştüm oyun dosyasını iki farklı yerde tutuyor hileyi açıcagi zaman farklı normal girerken farklı yerden giriyor doğruluk kanıtlandımı bilmiyorum ama onu bı denegireym bakalım
az önce bende gördüm denicem zatenKanka bugün bı post görmüştüm oyun dosyasını iki farklı yerde tutuyor hileyi açıcagi zaman farklı normal girerken farklı yerden giriyor doğruluk kanıtlandımı bilmiyorum ama onu bı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?