Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar, radar hilesinde ban olayı yüksek midir ana hesabımda denersem direkt olarak ban yer miyim ve ban yeme riskini azaltmak için başka birşeyler yapmama gerek varmıdır?
öyle belli ettirmezsen ahım şahım ban atmıyo ama banlanıncada ritonun acıma yok donanın banı atıyor direk süresi ilk sefer yiyorsan 6 ay sonrası 1yıl-5yıl sonrası zaten ömürlükMerhaba arkadaşlar, radar hilesinde ban olayı yüksek midir ana hesabımda denersem direkt olarak ban yer miyim ve ban yeme riskini azaltmak için başka birşeyler yapmama gerek varmıdır?
belli etmeden oynadım 1 gün sonra ban yedimMerhaba arkadaşlar, radar hilesinde ban olayı yüksek midir ana hesabımda denersem direkt olarak ban yer miyim ve ban yeme riskini azaltmak için başka birşeyler yapmama gerek varmıdır?
her hilede ban riski mevcut elbette ama legit oynayarak her hilenin ban riskini azaltabilirsinMerhaba arkadaşlar, radar hilesinde ban olayı yüksek midir ana hesabımda denersem direkt olarak ban yer miyim ve ban yeme riskini azaltmak için başka birşeyler yapmama gerek varmıdır?
bana kalıcı verdi kullanmadığım haldeKanka ben 1 gün oynayabildim sonra Ban yedim 4 ay ban yedim