ADC de hızlı kite (vur kaç) yapıyor. Bunu kısmanın yolu var mı çünkü normal bi insan için biraz iddalı kite atıyor.
evet arkadaşlar ban yememek için ne gibi önerileriniz var.
Mesela ben kaçmayı kapatıyorum yoksa arada titreme yapıyor.
humanizer ayarı varsa açıyorum.
ek olarak göze batan karakterleri almıyorum mesela en çok yakalanma oranı Xerath şuan. Oynaması çok tehlikeli. Bide kalista.
euwestde sadece kogmaw oynayıp yüzde 92 winrate ile dia 4 olmuş adam vardı o adam bu serverde bu eloda böyle oynuyorsa ben ashe oynuyordum atdığım ultiyi sağ sola dodgleyip dodgledikden sonra duruyordu cok belliydi repledim daha ban yediğine dahir hiçbirşy gelmedi. sizde bence rage kullanın. gerci adamın scripti ücretsiz değildir o yüzden ban yememiştir ama sonuç olarak takmayın acın hileyi rage oynayın bence beyler arkadaş bulup kogmaw lulu yapın.
Dostum hesabın %100 ban yiyecek zaten. Hilenin açıldığı konuda da belirtilmiş. Burda oynadığın heronun, evade kapatmanın, belli etmemeye çalışmanın hiç bir önemi yok. Evade kapalı bir şekilde nerdeyse hiç belli etmediğim hesabım sadece 2. haftasında ban yedi. Şuanda her boku açıp oynadığım Kogmaw ile dia1'e kastığım, her el karşının bana script dediği hesabım hala duruyor ...
Hocam istersen legit istersen rage oyna bandan kaçış yok cha ya kadar kassan bile ban yersin hile kullandığın için ha daha uzun sürsün istersen evadeyi kapatabilirsin veya adc heroları dışında herolar alabilirsin. Örneğin Katarina, İrelia, Lux, Thresh ya da solo Vayne. Bunlarla çok rahat cha-elmas arasına çıkabilirsin tabi yanına pre bulman lazım 1v9 zor taşırsın hangi hero alırsan al. Bu arada onaylı üye olmayan arkadaşlar bilip bilmeden boş yorum yapmasa daha güzel olabilir İyi forumlar hocam.