lol sc ban yememek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar yarından itibaren sc kullanabiliyor olacağım ban yememek için dikkat etmem gereken bir şey var mı

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ban wawe gelirse yapacak birşeyin yok ama onun dışında Belli etmeden oynarsan ban yemezsin şuan plata kadar çıktım ban yemedim yaklaşık 120 oyun attım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar yarından itibaren sc kullanabiliyor olacağım ban yememek için dikkat etmem gereken bir şey var mı
ayarları yaparken dodgelanması cıdden zor yeteneklerı kapaman gerek ornegın malphıte ultısını dodgelamayı kapat cunku default ayarlarda çok saçma şekilde dodgelıyor ve aşırı bellı edıyor
bıde lane aşamasında ayarları kısabılırsın çok onemlı değil olay tf de bıtıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dodgeları kapatırsan sadece skill shotlar açık kalırsa ve açık ara maç kazanmadığın ve reportlanmadığın sürece ban yemezsin diye düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
belli etmemye çalış dodge kısarsan pek belli olmaz ztn

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evade ayarlarını öğrenebilirsin only stun gibi belli etmez dodgelar ama tr de oynuyorsan sebepsizde repliyorlar :/

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ban dalgası gelirse yapacagın hiçbişey kalmıyor benim 3 hesapım vardı 3 de çöp oldu ban dalgasına yakalandılar yapman gerek şu az report yemen legit oynaman ozaman yemesin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bir şeye dikkat etmene gerek yok ayrıca evade'yi kapat öyle oyna diyenlere de kulak verme script ud olduğu sürece hiçbir problem olmaz

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şuan istediğin gibi kullanabilirsin. çok değerli bir hesapta oynuyorsan mh discorduna gir güncelleme geldiğinde oraya bak banwave gelmişse o hesaba 1 gün girmezsin ban yemez büyük ihtimalle.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script ud olduğu zaman problem yok ama dt olduğu an inject etmen yeterli oluyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sitedeki script zaten ud olarak görünüyor. Çok belli edip report yemezsen ban yemezsin.

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Evade'yi kapatıp oynarsan, ve belli etmeden oynayıp, rapor yemez isen banlanmazsın.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
belli etme

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
inject ettikden sonra şunu yap bunu yap fark etmiyor ya ban dalgası varsa paketliyorlar
report yemende bir şey ifade etmez bence ticket atarlarsa bir şey olur gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...