lol sc ban yememek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yarından itibaren sc kullanabiliyor olacağım ban yememek için dikkat etmem gereken bir şey var mı
Hacım dodgeden dolayı atıyor genelde lol banı senin sc onayışının çok etkileyeceğini sanmam ama dikkat etmen gereken hususlardan birisi dodgede çok anormalize gözükecek şeyleri kapatman

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum her türlü ban bir gün yiyeceksin. Dikkatli ol exploit kullanma.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ban dalagı gelirse yapacak hiç bir şey yok ama onun dışında güzel oynarsan çok sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir şeye dikkat etmene gerek yok ayrıca evade'yi kapat öyle oyna diyenlere de kulak verme script ud olduğu sürece hiçbir problem olmaz
yarın yükleyebileceğim scripti kral eyvallah.foruma yeni kaydoldum ama dikkatimi çektin harbi kaliteli konularun var sc ile ilgili

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yarın yükleyebileceğim scripti kral eyvallah.foruma yeni kaydoldum ama dikkatimi çektin harbi kaliteli konularun var sc ile ilgili
Teşekkür ederim birçok öğretici videomda var hem adc için hem de jg tw için düşük elolardan çıkamayanlara kafana takılan şey olursa sor çekinme

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teşekkür ederim birçok öğretici videomda var hem adc için hem de jg tw için düşük elolardan çıkamayanlara kafana takılan şey olursa sor çekinme
kral ben gümüşüm pek iyi bir oyuncu değilim.solo da morde garen mundo ww oynuyorum genelde tek bildiğim adc tris.ama senin klipleri izleyince gaza geldim.yarın şu sc yi yükleyeyim.senin videolara tekrar göz atacağım

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Main hesabında oynamanı önermem eğer o hesabı kasmak istiyorsan da güvendiğin birine o hesabı ver sende yan hesapla oyna en kolay böyle

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ban wawe gelirse yapacak birşeyin yok ama onun dışında Belli etmeden oynarsan ban yemezsin şuan plata kadar çıktım ban yemedim yaklaşık 120 oyun attım
120 oyun sc ile plat :D biraz zorluyo sanki seni hocam arkadaşa önerim tek gereken oyun bilgisi lane farkmetmez sc ile her oynu taşıyabilir belli etmesin çok fazla birde karşıya ben scriptim vs falan demesin yeterli olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ud var bişey olmaz sanırım ama ban wave gelirse yapıcak bişeyin yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...