Ban yememin HWID ban ile alakası var mı? (LOL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 aydır lol oynamıyordum. Onun yerine tft oynuyorum. 1 level hiç lol atılmamış hesabım 3. parti uygulamadan ban yemiş. hesaba hiç bir türlü bir şey injectlemedim. Sizce bu ban hwid banla ilgisi var mıdır?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dosya bilgisayarında hala yüklü ise dosyayı silmeden hangi hesaba girersen ban yersin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
çok garip dün ticket attım hala daha cevap gelmedi cevabı bekliyorum

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
O hesap olmasa da başka hesaba geçip hile kullandın mı hiç? Belki onunla alakalıdır.
Ticket'i bekle belki bir yanlışlık vardır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
O hesap olmasa da başka hesaba geçip hile kullandın mı hiç? Belki onunla alakalıdır.
Ticket'i bekle belki bir yanlışlık vardır.
En son 1 ay önce kullandım. Kullandığım hesaplar ban yiyince TFT ye sardım ve 1 level tft hesabı açıp oynamaya başladım. O da dün ban yedi işte :D

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
En son 1 ay önce kullandım. Kullandığım hesaplar ban yiyince TFT ye sardım ve 1 level tft hesabı açıp oynamaya başladım. O da dün ban yedi işte :D

O zaman büyük ihtimal o yüzden ban yedin yanlışlıkla açmış falan olamaz mısın veya hotfixi silmeyi unutmuş olamaz mısın hotfix de ban yedirtiyor bildiğim kadarıyla.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
beyler lol ve valorant riot games'e ayit riot kendi atıyor banı büyük ihtimalle hwid ban yemiş olabilirsin ben hwid ban yedim ve ne lol nede valorant oynaya biliyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
O zaman büyük ihtimal o yüzden ban yedin yanlışlıkla açmış falan olamaz mısın veya hotfixi silmeyi unutmuş olamaz mısın hotfix de ban yedirtiyor bildiğim kadarıyla.
hotfix yapmadım. memorydaki lazysharpı kullanmıyordum. yanlışlıkla injectlemem de düşük ihtimal 1 level sadece tft oynadığım hesap banlandı.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Önceden hile kullanımından banlandıysanız oyun sizi kara listeye almış olabilir ve yeni hesaplarınızda en ufak bir şüpheli harakette banlıyorlar. HWID banla alakası olduğunu sanmıyorum.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Girince belirli bir süre sonramı atıyor hemen mi atıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
pc de 3.yazılım varsa lol doğrula dosyalarını öyle gir lol e yoksa banlanırsın dostm

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
lolde hwid ban yok diye biliyorum yaklaşık 10 kez ban yedim ama hala ana hesabım banlanmadı

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lolde hwid yok diye biliyorum ama yinede bi onarım yapmanı tavsiye ederim rün skin vs programlar kullandıysan veya her hangi bilgisayarında macro gibi şeyler varsa ondan dolayıda olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ipden veya sabit başka bir veriden ban yemişsindir. Lol mac adresi biriktiriyor mu bilmem ama modem mac'ini hilekar zındık diye işaretlemişse banlamış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...